20 / 04 / 2024

Bakan Nebati'den şok açıklama! ABD yabancı fon yatırımcılarıyla bir araya geldi!

Bakan Nebati'den şok açıklama! ABD yabancı fon yatırımcılarıyla bir araya geldi!

Birleşmiş Milletler (BM) 77. Genel Kurul toplantıları nedeni ile ABD'de bulunan Bakanı Nureddin Nebati, New York'ta yabancı fon yatırımcıları ve uluslararası banka yöneticileriyle bir araya geldi.



Birleşmiş Milletler (BM) 77. Genel Kurul toplantıları nedeni ile Amerika'da bulunan Nebati, New York'taki temaslarına ilişkin Twitter hesabından paylaşımda bulundu. Bu paylaşımın FED kararının hemen öncesinde gerçekleşmesi ise dikkatlerden kaçmadı.

Yabancı yatırımcıları ve uluslararası banka yöneticileriyle görüştüğünü kaydeden Nebati, şu ifadeleri kullandı:

"Devreye aldığımız son uygulamalar ile yatırım, üretim, ihracat ve istihdamı merkezine alan Türkiye Ekonomi Modelimizi kapsamlı bir şekilde aktararak küresel ekonomideki son dönem gelişmeleri ve önümüzdeki döneme ilişkin öngörülerimizi paylaştık." ifadesini kullandı." 

Bakan Nebati den şok açıklama! ABD yabancı fon yatırımcılarıyla bir araya geldi!

Nebati, dün de Citibank Kamu Sektörü Küresel Başkanı Julie Monaco'yu, talebi üzerine Türkevi'nde ağırladıklarını vurgulayarak küresel ekonomik görünüm ve Türkiye'nin ekonomik yapısını konuştuklarını belirtmişti.

Bakan Nebati, Japonya Başbakanı Kişida Fumio ve beraberindeki heyetle de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki heyetle bir araya geldiklerini kaydetmişti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön