23 / 04 / 2024

Bakanlığın gayrimenkullerine vatandaştan yoğun ilgi!

Bakanlığın gayrimenkullerine vatandaştan yoğun ilgi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na ait taşınmazlara vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.Turyap'ın Osmangazi Soğanlı Kentsel dönüşüm alanında kurduğu satış ofisine 5 günde 200’ün üzerinde talep geldi. 



TURYAP, mülkiyeti Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na ait taşınmazların pazarlamasını gerçekleştiriyor. TURYAP'ın Bursa Osmangazi Soğanlı Kentsel dönüşüm alanındaki 350 konut ile 38 cadde üstü işyerleri için kurduğu satış ofisine 5 günde 200’ün üzerinde talep geldi. 

Bursa Osmangazi Soğanlı Mahallesi kentsel dönüşüm projesi kapsamında, 35 hektarlık alanda 2 bin konut ile 180 ticari ünite 20 ayda hayata geçirildi. Projeye olan ilgi peyzaj alanları, kapalı otopark, çocuk parkları, açık-kapalı yüzme havuzları, okul ve geniş cadde ve sokakları ile artırıyor.

Projede 2+1, 3+1, 4+1 daireler bulunuyor. 250 bin TL’ye ara katta 110 metrekare daireler var. 

Bakanlığın gayrimenkullerine vatandaştan yoğun ilgi!

Turyap Genel Müdür Yardımcısı Deniz Çağlar, "kamunun sunduğu bazı imkanlar var. Biz bu imkanları alıcı adaylarına anlatıyoruz. Geçtiğimiz yıl kamunun çeşitli birimlerinin 2 milyarlık satışını gerçekleştirdik. Piyasa koşulları ne olursa olsun vatandaş devletle alış verişi daha güvenli daha garantili gördüğünü yaptığımız satışlarda hep gördük. Bursa Soğanlı kentsel dönüşüm projesi planlı yapılaşmaya örnek nitelikli bir proje olmuş. Projede emeği geçenleri tebrik etmemiz gerekir. Bu ve benzer projeleri diğer şehirlerimizde görüyoruz. Bu tecrübelerimizi satışını gerçekleştirdiğimiz diğer proje alıcılarıyla paylaşıyoruz. Şu ana kadar satışını gerçekleştirdiğimiz tüm gayrimenkuller alıcıların yüzünü güldürdü. Zaman zaman bu dönüşleri alıyoruz, sonrasında ise alıcılar Turyap ailesinin birer fertleri haline dönüşüyor. Bursa satışlarını 1 ay gibi kısa sürede tamamlamayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu. 


Geri Dön