19 / 04 / 2024

Tarsus Belediye Konutları'na yoğun ilgi!

Tarsus Belediye Konutları'na yoğun ilgi!

Mersin Tarsus Belediyesi tarafından inşa edilecek 472 konutluk toplu konut projesi başvurularına, ilk gününde vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.



Mersin'in Tarsus ilçesinde belediye tarafından inşa edilecek 472 konut için dar gelirliler Belediye Tesisleri içerisinde bulunan Beyaz Ev'e konut başvurusu yapmak için yoğun ilgi gösterdi. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Toplu konut projesinden ev sahibi olmak isteyen vatandaşları ziyaret eden Belediye Başkanı Şevket Can, tek tek ilgilenerek, soruları cevapladırdı. 

Toplu konuta başvuruların ilk gününde bu yoğun talebi görünce çok mutlu olduğunu dile getiren Başkan Can, "Bugün toplu konut projemizde ilk günümüz. Sabah saat 08:00’den itibaren mesai arkadaşlarımız ön kayıt almaya başladılar. Ön kayıtlarımız 23 Kasım 2018 Cuma günü akşam saat 17:00’a kadar sürecek. Ön kayıtları aldıktan sonra arkadaşlarımız bunları bir değerlendirmeye tabi tutacaklar. Müracaatlar çoksa kriterlerimiz olacak. Kriterlerimiz arasında evi olan, olmayan, engelli olan veya engelli çocuğu olan, gazi yakınları öncelikli olacak. Ona göre de tercihlerimiz belli olacak. Gidişat öyle görünüyor ki müracaatlar çok olacak, vatandaşlarımız Tarsus Belediyesine güvendiklerini sabahın erken saatlerinden itibaren gösterdiler. Müracaatların yoğunluğuna göre noter huzurunda çekiliş yapılacak. Müracaat edip de ev sahibi olmayanlarla ilgili de bir değerlendirmeye tabi tutulacak’’ açıklamasında bulundu.

Tarsus Belediyesi’nden 472 konutluk proje!


Geri Dön