18 / 04 / 2024

Bakırköy Central Park İstanbul nerede?

Bakırköy Central Park İstanbul nerede?

Firma: Ağaoğlu İnşaat

Proje: Central Park İstanbul

Central Park İstanbul Residence Ağaoğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilecek. Yakın zamanda satışa çıkacak proje 45 bin metrekare arsa alanına sahip. Peki Bakırköy Central Park İstanbul nerede?



Central Park İstanbul Evleri 5 blok halinde yükselecek. 1.200'den fazla konutun yer aldığı proje Veliefendi Hipodromu'nun karşısında bulunuyor. 


Fiyat ve ödeme tablosu gibi ayrıntıların netlik kazanmadığı Kartaltepe Central Park İstanbul'da konutlar stüdyodan 5,5+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. 


Central Park Kartaltepe'de tenis kortu, çocuk oyun alanları, kumsal, basketbol sahası, fitness center, sauna, tenis kortu, buhar banyosu, yüzme havuzu, kapalı otopark ve voleybol sahası gibi ortak kullanım alanları sunuluyor. 

Bakırköy  Central Park İstanbul  nerede?

Bakırköy 46 ismiyle inşaatına başlanan ve 2013 yılında durdurulan Central Park İstanbul Konutları İstanbul Bakırköy Kartaltepe Mahallesi'nde inşa edilecek. Projede satışların yakın zamanda başlaması öngörülüyor. 


Ağaoğlu İnşaat imzası taşıyan Central Park Bakırköy'de bloklar zemin + 21 katlı olarak tasarlandı. Projenin arsa alanı 45 bin metrekareden oluşuyor. 


Kartaltepe Central Park İstanbul satış ofisi

Telefon: 444 6 777  

Web: http://www.agaoglu.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön