29 / 03 / 2024

Bakırköy City Evleri İstanbul'un her kesimine hitap edecek!

Bakırköy City Evleri İstanbul'un her kesimine hitap edecek!

Beyaz İnşaat, Bakırköy'de satışına devam ettiği 'Bakırköy City Evleri'yle oldukça iddialı. Şirketin yönetim kurulu başkanı Seyfi Beyaz, bölgenin gayrimenkul yatırımı açısından ciddi potansiyel taşıdığını söyledi.



Seyfi Beyaz ve Muzaffer Beyaz tarafından 1980'de kurulan Beyaz İnşaat, bugüne kadar konut, ofis ve AVM'ye kadar çok sayıda projeyi hayata geçirdi. Son olarak Göktaşlar işbirliğiyle Bakırköy'de 'Bakırköy City Evleri'ne hayat verdi. Veliefendi Hipodromu'nun karşısında yer alan evleri Beyaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Seyfi Beyaz'la konuşuldu. Seyfi Beyaz, Bakırköy City'nin şehrin göbeğinde yer alan bir proje olduğunu söyledi. Bakırköy City'nin istanbul'un en işlek ulaşım bölgesinde konumlanan ve toplu ulaşım ağı ile çevrili bir alanda yer aldığını belirten Beyaz, "İstanbul'un hem lüks hem de orta sınıfına hitap edebilecek dairelere yer verdik" dedi. 


'AİLELER İÇİN TASARLADIK' 


200 milyon lira yatırımla hayata geçirilen Bakırköy City'de 3 farklı daire tipine yer verdiklerini belirten Seyfi Beyaz, "2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerimiz var. Proje, 10 katlı bloklardan oluşuyor. 2+1 dairelerin büyüklükleri 87 ile 118 metrekare, 3+1 daireler 128 ile 161 metrekare ve 4+1 daireler ise 198 ile 217 metrekare arasında. Evleri aileler için tasarlıyoruz" dedi. 


12 BİN LİRADAN BAŞLIYOR 


Bakırköy City'de lansmana özel fiyatlar devam ediyor. Evlerin metrekaresi 12 bin liradan başlıyor, 16 bin liraya kadar yükseliyor. Evler için 36 aya 0 faiz ile taksit imkanı sunuluyor. 




Bakırköy City Evleri İstanbul un her kesimine hitap edecek!


NEDEN BAKIRKÖY? 


Seyfi Beyaz, İstanbul'un en stratejik noktalarmda evler inşa ettiklerini söyledi. Metropollerin en büyük problemlerinden birinin ulaşım olduğunu belirten Beyaz, "Bakırköy City ile ev alacaklara sağlayacağımız en büyük ayrıcalık ulaşım rahatlığı" dedi. Gayrimenkul yatırımı açısmdan bölgeye güvenlerinin tam olduğunu sözlerine ekleyen Beyaz, "Burası ciddi anlamda potansiyeli yüksek bir bölge" diye konuştu. 


PROJENİN AVANTAJLARI 


1- İstanbul'un merkezi bölgelerinden Bakırköy'de konumlu. Bu sebeple proje ulaşım açışından avantaj sağlıyor. 

 2-Geniş sosyal alanları mevcut. 43 bin metrekarelik inşaat alanının 7 bin metrekaresi peyzaja ayrıldı. 

3- 2+1'den 4+1'e daire seçenekleri var. Büyüklükler ise 87 ile 217 metrekare arasında değişiyor. 

4- Bakırköy City'de konutların yanı sıra 33 tane mağaza da yer alıyor. 



SEYFİ BEYAZ KİMDİR? 


Gümüşhane doğumlu Seyfi Beyaz, küçük yaşlardan itibaren inşaatın tozunu yutmuş bir isim. Çünkü inşaatçılık onun için baba mesleği. Ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamlayan Beyaz, daha sonra Çanakkale Meslek Yüksekokulundan mezun olmuş. 25 yaşına geldiğinde ise babasından ayrı olarak Muzaffer Beyaz'la Beyaz İnşaat'ı kurmuş. 




Posta


Geri Dön