29 / 03 / 2024

Bakırköy City'de vade farksız 24 ay taksitle!

Bakırköy City'de vade farksız 24 ay taksitle!

Firma: Beyaz İnşaat

Proje: Bakırköy City

Bakırköy City'de 2. etapta son kalan daireler için satışlar ve ödeme kolaylıkları devam ediyor. 25 peşinata 24 ay sıfır faizle şirket bünyesinde vadelendirme yapılabiliyor. Ayrıca düşük faizli kredi avantajı da sunuluyor..



İstanbul’un en eski semtlerinden ve kendine has kültüre sahip Bakırköy’de 20 bin metrekarelik geniş alana kurulan Bakırköy City, buradaki düzene uygun; komşuluğun olduğu, çocukların parklarda güvenle oynadığı, eski mahalle kültürüne sahip çıkan bir yaşam alanı olmayı amaçlıyor.

Bakırköy City’de iki ayrı etapta 5 katlı 5 blok ve 9 katlı 5 blok arasında 5 bin metrekarelik yeşil bir alan etapları birbirinden ayırırken; daire cepheleri bu yeşil alana veya geniş deniz manzarasına hakim oluyor.

Bakırköy City de vade farksız 24 ay taksitle!
 
7/24 güvenlikli sitelerde kapalı otoparklar, yürüyüş parkurları, yüzme havuzları, görsel şelaleler, fitness salonları, saunalar, türk hamamları gibi ayrıcalıklar yer alırken; çocukların keyifli vakit geçireceği basketbol, tenis sahaları ve oyun parkları bulunuyor. 

Burada tüm ihtiyaçlarınıza trafik zahmeti çekmeden sadece birkaç adımda ulaşabilecek, spor yapma olanaklarıyla sağlığınızı, sosyal tesisleriyle keyfinizi, güvenliğiyle huzurunuzu, mükemmel peyzaj düzenlemesiyle dinginliğinizi, geniş ve kullanışlı daire seçenekleriyle rahatlığınızı, kısacası lokasyonu, donanımı ve estetiğiyle “hep daha iyisini” bulmanın ayrıcalığını yaşayacaksınız.

Bakırköy City de vade farksız 24 ay taksitle!

Akıllı ev sistemlerine sahip 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin dışında geniş aileler için 2. Etapta yer alan 4+1 ve 6+1 dublex daire seçenekleri için oturumun başlamasına 3 ay kala yüzde 25 peşinata 24 ay sıfır faizle şirket bünyesinde vadelendirme; anlaşmalı bankalarla düşük faizli kredi imkanları ve kişiye özel ödeme planlamamızla son daireler için Bakırköy City yeni sahiplerini bekliyor. 


Bakırköy City iletişim
Adres: Kartaltepe Mahallesi, Koşuyolu Caddesi, Bakırköy/İstanbul
Telefon: 0212 542 41 11 
Web: http://www.bakirkoycity.com.tr


 


projeye sor



Geri Dön