27 / 04 / 2024

Bakırköy Üniversitesi projesi hazır!

Bakırköy Üniversitesi projesi hazır!

AK Parti Bakırköy Belediye Başkan Adayı Mehmet Umur, gerçekleştirdiği toplantıyla Bakırköy için belirlediği 41 projeyi tanıttı. Umur, bu kapsamda Bakırköy Üniversitesi’ni açmak istediklerini belirtti.



AK Parti Bakırköy Belediye Başkan Adayı Mehmet Umur, Bakırköy’deki Cem Karaca Kültür Merkezi’nde basın mensupları ve Bakırköy halkıyla buluştu. 30 yıldan uzun süredir Bakırköy’de yaşadığını ve ilçenin tüm ihtiyaçlarını bildiğini ifade eden Mehmet Umur, eğitim, kültür, sanat ve spor yatırımları, otopark çözümleri ve yeşil alan çalışmaları gibi birçok konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Eğitimin önemine değinen Umur, çocuklar ve gençler için birçok proje hayata geçireceklerini söyledi. Bakırköy Üniversitesi’ni açarak eğitim alanında büyük bir atılım yapmayı planladıklarını açıklayan Umur, ayrıca ilçedeki başarılı öğrencilere yurt dışı eğitimleri için bizzat destek olacaklarını söyledi.

Eğitim alanında birçok proje gerçekleştirmek istediklerini dile getiren Umur, bu kapsamda Bakırköy Üniversitesi’ni açmak istediklerini belirtti.
 


Geri Dön