25 / 04 / 2024

Balıkesir OSB'ye yatırımcı akını!

Balıkesir OSB'ye yatırımcı akını!

Organize Sanayi Bölgesi, yerli ve yabancı yatırımcıların ilgi odağı oldu İsmail Uğur, organize sanayi bölgesine akın eden yerli ve yabancı firmaların yeni yatırımlar için projelerini sürdürdüklerini söyledi.




Lojistik Köyü'nde Ekim ayı içerisinde hizmete girecek Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi, yerli ve yabancı yatırımcıların ilgi odağı oldu. Balıkesir Sanayi Odası Başkanı İsmail Uğur da bölgeye fabrika kurmayı planlayan yatırımcılarla tek tek ilgileniyor, bölge hakkında brifing veriyor. Balıkesir OSB'nin Türkiye'nin gözbebeği haline geleceğini kaydeden Uğur, "Yatırımcıları Balıkesir'e getirmek için ikili ilişkiler kurup, ayaklarına bile gidiyoruz. Amacımız Balıkesir'i Ege ve Marmara'nın yıldızı yapmaktır" dedi.


Balıkesir OSB arıtma tesislerinin kuzey kesiminde yeni hafriyatların yapıldığına ve yeni yeni firmaların yatırım için geldiğine işaret eden Sanayi Odası Başkanı Uğur, "Balıkesir OSB, son birkaç ay içinde yatırımcılar tarafından sık sık ziyaret edilen, her gelen firmanın yatırım yapmak için yer almak istediği bir cazibe merkezi oldu. Halen 25 proje hayata geçirilmek üzere. 12 fabrika inşaatı devam ediyor. 

Büyük yatırımlar gelecek. Bu büyük yatırımların hangi Ülkeden ve hangi firmalar olduğu kesinlik kazandıktan sonra açıklanacaktır" diye konuştu.


Yeni Asır




Geri Dön