26 / 04 / 2024

BALTOK'un Yeni Karesi projesi tanıtıldı!

BALTOK'un Yeni Karesi projesi tanıtıldı!

226 bin 258 metrekarelik inşa alanı, 46 bin metrekarelik peyzaj alanı ve 1334 konuttan oluşan Yeni Karesi alanı 300 milyon TL bedel ile Balıkesir tarihinin en büyük konut projesi olarak tanıtılıyor.



Yeni Karesi konutlarının yanına inşa edilecek olan Büyükşehir Belediyesi hizmet binası bu bölgeye ayrı bir değer kazandıracak. 1+1’ler 119 bin, 2+1’ler 190 bin, 3+1’ler 238 bin, 4+1 dairalar ise 362 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılacak.


Büyükşehir Belediyesi’nin yüzde 100 iştiraki olan Balıkesir Toplu Konut A.Ş. Yeni Karesi Projesi’nin tanıtımını yapıldı. 


Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur’unda BALTOK tarafından yapılan binalardan yer alacağını belirterek, proje ile birlikte sağlam, güvenilir konutların vatandaşlara en ucuz şekilde satılacağını açıkladı. 


BALTOK Genel Müdürü Sercan Akkoç şirket hakkında katılımcıları bilgilendirirken, yaptıkları çalışmalardan da örnekler sundu. Akkoç şunları söyledi:


“Balıkesir Toplu Konut A.Ş., yüzde 100’ü Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki ile planlı ve sağlıklı kentleşmenin gerçekleştirilmesi, ucuz, sağlıklı konut yapımı amacı ile toplu konut, toplu taşıma konularında projelendirme, taahhütlerde bulunma, müşavirlik taahhüt hizmetlerini doğrudan veya bilvasıta vermek, sağlıklı kentleşme ile ülkenin sosyo-ekonomik inkişafına yararlı olacak yatırımları gerçekleştirmek amacıyla 2015 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana Balıkesir’in kentleşme adına ihtiyaçlarını belirleyip, hızlı ve ekonomik çözümler sağlamak için proje üretmekte, şehrin doğal ve tarihi yapısını bozmadan hızlı ve ekonomik bir biçimde geliştirdiği projelerde çarpık kentleşmeyi önlemek ve kente modern yaşanabilir alanlar kazandırmak misyonuyla ilerlemektedir.


BALTOK olarak Balıkesir’de hayata geçirdiğimiz ve adımlarını hızla attığımız bu projelerin sağladığı BALTOK güvencesiyle kentimizin ihtiyaçları doğrultusunda yeni projeler hazırlayıp, yıllık 1000 konut inşa etmeyi hedeflemekteyiz. Hayata geçirdiğimiz projeler ile Balıkesir’in Türkiye’nin örnek kentleri arasında yer almasını sağlayarak, ulusal ve uluslararası beğenilen ve tercih edilen bir kent olmasına destek olacağız.”


Balıkesir Ekspres Gazetesi



Geri Dön