26 / 04 / 2024

Bamtur Ataşehir'de turizm üssü inşa edecek!

Bamtur Ataşehir'de turizm üssü inşa edecek!

Turizm sektöründe 12 yıldır yurtiçi ve yurtdışı turlar düzenleyen Bamtur, iddialı bir projeye imza atmaya hazırlanıyor. Firma, İstanbul Ataşehir'e turizm üssü inşa edecek  



 Bamtur Genel Müdürü Bertan Aner, İstanbul Ataşehir'e 2 milyon dolar yatırımla turizm üssü inşa edeceklerini belirterek "Misafirlerimize daha iyi hizmet vermek ve seyahat acenteliğinin tüm kollarında faaliyetlerimizi büyütmek amacıyla böyle bir yatırım kararı aldık" dedi

A 2 milyon dolara mal olacak

Turizm sektöründe 12 yıldır yurtiçi ve yurtdışı turlar düzenleyen Bamtur, iddialı bir projeye imza atmaya hazırlanıyor. Firma, İstanbul Ataşehir'e turizm üssü inşa edecek. Son dönemde sıkçagündeme gelen ve 'finans merkezi' olma yolunda çalışmalar yapılan Ataşehir'e genel müdürlük binası yaptırdıklarını belirten Bamtur Genel MüdürüBertan Aner "10 katlı bina 2 milyon dolara mal olacak" dedi.

Misafire daha iyi hizmet

Binanın finansmanının yarısının özkaynaklardan yarısının ise Finansbank'tan karşılayacaklarını belirten Aner şöyle konuştu: "Misafirlerimize daha iyi hizmet vermek ve seyahat acenteliğinin tüm kollarında faaliyetlerimizi daha da büyütmek amacıyla böyle bir yatırım kararı aldık. Proje kapsamında kendi arsamızda kurulacak akıllı binada son teknolojinin tüm imkanları kullanılacak.

Yıl sonunda taşınacak

Bin metrekarelik kullanım alanına sahip binada yurtiçi oteller, yurtdışı turlar, kültür turları, cruise (gemi seyahati), uçak bileti, muhasebe ve finans departmanları faaliyetlerini sürdürecek.

Ayrıca 4 adet toplantı salonu ile çalışanlar, acenteler ve rehberlere yönelik 365 gün eğitim verilecek olan 2 adet eğitim salonu bulunacak. Bamtur, yeni binasına yıl sonunda taşınmayı planlıyor.
Posta

 


Geri Dön