26 / 04 / 2024

Bankalar peş peşe açıkladı! Promosyon yarışından sonra birde bu çıktı! ING, Yapı Kredi, Garanti, TEB, Ziraat...

Bankalar peş peşe açıkladı! Promosyon yarışından sonra birde bu çıktı! ING, Yapı Kredi, Garanti, TEB, Ziraat...

Emekli promosyonu, işçi promosyonu derken bankalar bu sefer de bunun için yarışa girdi. Hepsi peş peşe açıkladı! ING, Ziraat Bankası, Garanti, Yapı Kredi, TEB, QNB Finansbank, Akbank, Denizbank, Şekerbank, Kuveyt Türk...



Emekli promosyonu, işçi promosyonu derken bankalar isimlerinden oldukça fazla söz ettiriyor. Müşteri kazanmak için rekabete giren bankalar bu sefer de bunun için yarışmaya başladı. 

Bankalar, vatandaşların nakit ihtiyacını karşılamak amacı ile kredi verirken bu kez de faiz oranı için yarışa girişti. Vatandaşlar en düşük faizle kredi veren bankaları araştırmaya başladı. Bankaların güncel faizlerini merak kişiler, en düşük faiz veren bankanın hangisi olduğunu araştırmaya başladı. Bankalardan çekilen krediler için ödenecek olan aylık taksit tutarları hem faize, hem vadeye hem de kullanılan tutara göre farklılık gösterebiliyor.

Peki, bankaların faiz oranları ne kadar? Hangi banka kaç faizle kredi veriyor? İşte banka banka kredi faiz oranları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön