28 / 03 / 2024

Bankalardan kredi çekenler dikkat! Siz de hemen bunu yapıp bankalardan binlerce TL'nizi geri alabilirsiniz!

Bankalardan kredi çekenler dikkat! Siz de hemen bunu yapıp bankalardan binlerce TL'nizi geri alabilirsiniz!

Bankalardan kredi çeken milyonlarca kişi binlerce lirasını bankalardan geri alabiliyor. İşte ihtiyaç, konut ve taşıt kredisi çeken milyonlarca kişiyi ilgilendiren o haber...



Bankalardan kredi çekenler kredi formunu incelemeden imzalıyor. Kamupersonelinet'in aktardığına göre, özellikle ihtiyaç kredisi çekildiğinde sizden sağlık sigortası adı altında belirli bir para kesiliyor.

Bankalardan kredi çekenler dikkat! Siz de hemen bunu yapıp bankalardan binlerce TL nizi geri alabilirsiniz!

İADE ALABİLİRSİNİZ

Vatandaşlar krediyi ödemeye başladıktan sonra erken kapatmak istediklerinde bu sağlık sigortası tutarını iade alma hakkına sahip oluyor.

Eğer siz de böyle bir durumla karşılaşırsanız tüketici mahkemesine başvurarak sağlık sigortası priminizin iadesini alabilirsiniz.

Emekli maaşı alanlara son dakika müjdesi! Hemen emekli maaşlarına ek 200 lira ödeme yapılacak!

Emekli Temmuz maaşı belli oldu mu? Bakan Bilgin açıkladı o rakamlar değişti! SSK, Bağkur, memur ve emekli zammı kaç TL?

3600 ek göstergede son dakika! Maaşlar 1.450 TL artacak!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön