26 / 04 / 2024

Bankaların yarışı bir anda formüle 1'e döndü! İş Bankası ve Ziraat derken Akbank da arkadan atak yapıp açıkladı

 Bankaların yarışı bir anda formüle 1'e döndü! İş Bankası ve Ziraat derken Akbank da arkadan atak yapıp açıkladı

Bankalar arasındaki kampanya yarışı adeta Formula 1 yarışlarına döndü. İş Bankası ve Ziraat Bankası'nın ardından Akbank da müşterilerine yönelik kampanyasının detaylarını kamuoyu ile paylaştı.



Bankalar arasında ciddi bir kampanya yarışı başladı. Emekli promosyonlarında hızını alamayan bankalar, en iyi kampanyayı düzenlemek için adeta formula 1 tarzı yarışa girmeyye başladı. 

İŞ BANKASI VE ZİRAAT BANKASI DAHA ÖNCE AÇIKLAMIŞTI

İş Bankası ve Ziraat Bankası tarafından kısa süre önce gerçekleştirilen açıklamada müşterilere yönelik yeni kampanyanın detayları duyuruldu. Bu bankaların ardından arka taraftan hızlı bir atak yapan Akbank da dikkat çeken bir kampanya hazırladı. 

Bankalar müşterilerine özel kampanyalarını duyurmaya devam ederken Akbank tarafından çok önemli bir duyuru yapıldı. Yapılan duyuruda yeni bir kampanya başlatıldığı belirtilerek 31 Ekim’e kadar devam edeceği bildirildi. Kampanyaya katılan banka müşterilerinin ise 60 TL kazanacağı ifade edildi.

Akbank müşterilerine market kampanyası başlatıldığı duyuruldu. Akbank tarafından yapılan açıklamada, market, manav, kasap ve şarküteri sektörlerinde internet alışverişleri dahil tek seferde yapılacak 2. ve sonraki 250 TL üzeri harcamaya 20 TL , toplamda 60 TL chip-para kazanılacağı ifade edildi. Ayrıca yapılan duyuruda kampanyaya katılmak için ilk harcamadan önce Juzdan’dan ya da Akbank Mobil’den “Hemen Katıl” butonuna tıklayabilir veya “MARKET” yazıp 4566’ya SMS gönderebileceğiniz ifade edildi.


Geri Dön