28 / 03 / 2024

Banu Evleri 2'de Anner Günü'ne özel beştaş pırlanta hediye!

Banu Evleri 2'de Anner Günü'ne özel beştaş pırlanta hediye!

Hasanoğlu İnşaat, Banu Evleri 2 projesinde Anneler Günü'ne özel beştaş pırlanta hediye ediliyor. Kampanya projeden konut alan herkes için Mayıs ayı sonuna kadar geçerli olacak. 



Banu Evleri projesi  Hasanoğlu İnşaat imzasıyla inşa ediliyor. Projede konut satın alan herkese Mayıs ayı sonuna kadar beştaş pırlanta hediye ediliyor. 

 Küçükçekmece-Sazlıdere-Durusu koridorunda hayata geçirilecek Kanal İstanbul’a 10 dakikalık yürüyüş mesafesinde yer alan Banu Evleri 2 projesi bölge fiyatlarını yüzde 20 aşağı çekti. 

Banu Evleri 2 projesi  İstanbul’un 3. Havalimanı, Kuzey Marmara Otoyolu gibi mega projelerine yakınlığıyla ön plana çıkan Ispartakule bölgesinde yer alıyor. 

Küçükçekmece Gölü’ne hakim konumuyla ön plana çıkan projede konfor ve lüks bir arada sunuluyor. 4 blok, 220 daire ve 17 ticari alandan oluşan Banu Evleri 2'de 135 metrekarelik 2+1 daireler 545 bin TL, 174 metrekarelik 3+1 daireler 670 bin TL, 189 metrekarelik 4+1 daireler ise 740 bin TL’den satışa sunuluyor.

Proje kapsamında farklı ödeme planları ve firma bünyesinde vade seçenekleri yer alıyor.

Banu Evleri 2 projesinde kapalı yüzme havuzu, fitness center, Türk hamamı ve sauna, mescit, çocuk oyun alanları, basketbol ve voleybol sahaları, yürüyüş yolları, süs havuzları, kamelyalar ve peyzaj alanları da bulunuyor.

 

http://banuevleri.com.tr/
 


Geri Dön