25 / 04 / 2024

Zen'de Diamond Friday kampanyası başladı! Beştaş pırlanta yüzüklerde yüzde 60 indirim! 24 Kasım 2022 fiyat listesi

Zen'de Diamond Friday kampanyası başladı! Beştaş pırlanta yüzüklerde yüzde 60 indirim! 24 Kasım 2022 fiyat listesi

Zen pırlantada  Diamond Friday kampanyası başladı. Zen'de tüm beştaş yüzükler yüzde 50 indirim ve ekstra 10 indirim ile satışa sunuluyor. Peki Zen'de beştaş yüzük fiyatı ne kadar? Beştaş pırlanta yüzük kaç lira? İşte Zen Pırlanta 24 Kasım 2022 fiyat listesi.



Zen pırlantada yüzde 50 ile ekstra yüzde 10 indirim fırsatının olduğu dev kapmaya başladı. Zen'de tüm beştaş pırlanta yüzüklerde yüzde 60 indirim günleri devam ediyor. 

Kadınların beğenerek kullandığı bu yüüzkler hemen hemen her kadının çekmecesinde mutlaka bulunur. Son zamanlarda evlilik teklifleri için de tercih edilen bu yüzükler binlerce kişi tarafından satın alınıyor.

Peki Zen'de pırlanta beştaş yüzük fiyatları ne kadar? Zen beştaş yüzük fiyatları kaç lira? İşte 24 Kasım 2022 Zen pırlanta beştaş yüzük fiyat listesi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön