25 / 04 / 2024

Barış Aydın: Her yıl 1 okul inşa edilecek, 3 okul yenilenecek!

Barış Aydın: Her yıl 1 okul inşa edilecek, 3 okul yenilenecek!

TÜGİAD Ankara Başkanı Aydın: “Her yıl sıfırdan bir okul yapmaya ve her yıl en az üç okulun yenilenmesinde, beraber hareket edeceğimize söz veriyorum”dedi...




 Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, sektörel gelişmelerin içinde eğitimi ön planda tuttuğunu belirterek, “Barış Aydın ve arkadaşları gibi hayırseverler sayesinde öğrencilerin yüzü gülüyor” dedi.


TÜGİAD  Ankara  Başkanlığı tarafından yeniden yapılandırılan Mamak Ege İlköğretim Okulunun açılış töreninde konuşan Vali Yüksel, Cumhuriyet'in her ilmiğinde emeği olan, eğitimin güneşi öğretmenlere yürekten teşekkür ettiğini söyledi.


Önceden 7 bin derslik bulunan Ankara’da, 27 bin derslik hedefine ulaşmaktan söz ettiklerini ifade eden Yüksel, “55 bin öğretmenle 30 bin dersliği olan, çağdaş ülkelerde olduğu gibi sınıfları 25'in altında öğrenci bulunan okullarımızda daha huzurlu ve kaliteli eğitim hedefliyoruz” dedi.


Vali Yüksel, Ankara’nın eğitim meselesini daha rasyonel bir seviyeye getirdiğinde marka gücünün de yükseleceğini kaydederek, şunları söyledi:


“TÜGİAD Ankara Başkanı Barış Aydın ve arkadaşları gibi hayırseverler sayesinde öğrencilerin yüzü gülüyor. Okulumuzu bu seviyede başarılı bir fiziki yapılanmaya getiren Barış Aydın'a, dernek yöneticilerine, velilere ve yardımını esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum.”



Geri Dön