26 / 04 / 2024

Barış Erdeniz kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Barış Erdeniz kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Kazancı Holding A.Ş, Aksa Elektrik İcra Kurulu Başkanı Barış Erdeniz kimdir? Barış Erdeniz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Barış Erdeniz'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Barış Erdeniz`in hayatına dair merak edilenler.



 Kazancı Holding Yönetim Kurulu’na Barış Erdeniz getirildi

Kazancı Holding Yönetimine üst düzey bir isim getirlidi. 2014 senesinde Yönetim Danışmanı olarak Kazancı Holding bünyesine katılan Barış Erdeniz, Kazancı Holding Yönetim Kuruluna  getirildi. 8 Ağustos 2017 tarihinden itibaren yeni vazifesine başlayan Barış Erdeniz, Kazancı Holding bünyesinde İnsan Kaynakları, Tedarik Zinciri, Bilgi Teknolojileri, Denetim, Hukuk, Tarım, Turizm ve İdari İşler Departmanları’ndan mesul olacak. 

Lisans eğitimini Doğuş Koleji’nin akabinden Yeditepe Üniversitesi’nde Uluslararası Ticaret ve İşletmesini bitiren Barış Erdeniz, 2012 senesinde TÜRMAK Makina Sanaşi ve Ticaret AŞ’de İş Geliştirmenin başına getirildi.

Barış Erdeniz kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Bu vazifesinin ardından 2013 senesinde, Turuncu Pazarlama şirketini kurarak ve Genel Müdürlüğü mesuliyetini aldı. 2014 senesinde ise Yönetim kuruluna Danışmanlık sahasında icraat gösteren Erdeniz Danışmanlık şirketini kurdu. Yine aynı sene, Yönetim Danışmanı olarak Kazancı Holding ailesine müdahil oldu.

Kazancı Holding’te, operasyonel katkı sahasında projeler sürdüren Erdeniz, yeni vazifesinde de Kazancı Holding’in operasyonel katkısı için çalışmalarını sürdürecek. 

Barış Erdeniz, Doğuş Koleji’nin akabinden Yeditepe Üniversitesi’nde Uluslararası Ticaret ve İşletme lisans eğitimini 2010 senesidne bitirdi.

 

Kazancı Holding A.Ş, Aksa Elektrik İcra Kurulu Başkanı Barış Erdeniz kimdir? Barış Erdeniz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Barış Erdeniz'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Barış Erdeniz`in hayatına dair merak edilenler.


Geri Dön