26 / 04 / 2024

Barış Erdeniz kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Barış Erdeniz kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Kazancı Holding A.Ş, Aksa Elektrik İcra Kurulu Başkanı Barış Erdeniz kimdir? Barış Erdeniz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Barış Erdeniz'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Barış Erdeniz`in hayatına dair merak edilenler.



İş yaşamına Turmak Makina’da İş Geliştirme Müdürü olarak satart veren Erdeniz, 2013 senesinde Elektrik Satışı sahasında icraat göstermek için kurduğu şirketi aracılığı ile Enerji Sektörü’ne giriş yapmıştır.

2014 enesinde kurduğu Erdeniz Yönetim Danışmanlığı şirketi vesilesi ile Yönetim Danışmanı olarak Kazancı Holding’e katılan Erdeniz bu vazifesidne organizasyonel gelişim, operasyonel verimlilik ve dijital dönüşüm sahasında Holding’in iş aşamalarına destek veren birçok başarılı projeyle sonuçlanmıştır.

Barış Erdeniz kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Ardından Ağustos 2017'den itibaren Kazancı Holding’e Yönetim Kurulu Üyesi olarak getirlimiştir.

2017 enesinden bugüne aynı bilinç ile Holding’in İnsan Kaynakları, Bilgi Teknolojileri ve Tedarik Zinciri gibi ortak alanları vesilesi ile operasyonel harikalık  ve dijitalleşme yatırımlarına öncülük eden Erdeniz, aynı zamanda Holding’in Elektrik, Tarım ve Turizm icraatlarından de mesuldür.

Pelin Akın Özalp kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Özlem Ataünal kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Burak Orhun kimdir? Nereli? Kaç yaşında?


Geri Dön