25 / 04 / 2024

Barışkent Grup, Kırıkkale ve Kırşehir'in marka değerini yükseltecek!

Barışkent Grup, Kırıkkale ve Kırşehir'in marka değerini yükseltecek!

İç Anadolu Bölgesi'nde 3 bin dönümlük alanda yatırım yapan Barışkent ve BA Grup, Ankara'nın Eskişehir Yolu güzergahında bulunan Temelli bölgesi, Kırıkkale-Kızılırmak yeşil vadi kıyısı ve Kırşehir Hirfanlı Barajı'nda, yaklaşık 1 milyar dolarlık yatırım...



İç Anadolu'da büyük yatırımlarla dikkat çeken Barışkent Grup, Kırıkkale ve Kırşehir'in marka değerini yükseltecek.



 '25 milyon TL harcandı' 


BARIŞKENT olarak bölgeye yapılan yatırımın devamı şeklinde 723 bin metrekare arsa üzerinde yaklaşık 1 milyon 624 bin metrekare inşaat alanına sahip projeler geliştirmeye devam ettiklerini belirten Aydın, şunları söyledi: "12 bin konutu kapsayan söz konusu projenin hayata geçirilmesiyle bölgeye toplam 1 milyar 932 milyon liralık yatırım yapılmış olacak. Bölgeye arsa yatırımları hariç Barışkent tarafından proje, altyapı ve yol çalışmaları için şu ana kadar buraya 25 milyon liranın üzerinde harcama yapıldı."


İç Anadolu Bölgesi'nde 3 bin dönümlük alanda yatırım yapan Barışkent ve BA Grup, Ankara'nın Eskişehir Yolu güzergahında bulunan Temelli bölgesi, Kırıkkale-Kızılırmak yeşil vadi kıyısı ve Kırşehir Hirfanlı Barajı'nda, yaklaşık 1 milyar dolar civarında maddi değeri olan projeleriyle bölgeye ciddi oranda katma değer sağlayacak. Barışkent&BA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Barış Aydın, gelişen ve büyüyen Türkiye'de Başkent'teki sıkışıklığın önüne geçmek, komşu kentlerin de marka değerlerini artıracak çalışmalarının hızla devam ettiğini bildirdi. 



Aydın, Kırıkkale'nin en gözde projelerinden "Kızılırmak Yeşil Vadi Konutları "nm da hızla tamamlandığını kaydetti. 


PROJELER ART ARDA 


Yörede bin daire yapacak yabancı yatırımcı SSS-Antmos'un da projelerini tamamlayarak inşaat ruhsatı aldığını bildiren Aydın, firmanın ilk etapta 280 dairenin temelini atacağını, toplamda 27 bin metrekare arsa üzerine 65 bin metrekare inşaat yapılacağını aktardı. 


Aydın, Ankara'ya yakınlığı ve Kızılırmak kenarında bulunması nedeniyle yatırımcıların dikkatini çeken Kırıkkale'de 5 inşaat ve yatırım firmasının da toplam 78 bin metrekare arsa alarak 187 bin metrekare inşaat yapmak üzere proje çalışmasına başladığını ifade etti. 



Sabah Ankara



Geri Dön