19 / 04 / 2024

Başak Evleri'nin örnek dairesi görücüye çıktı!

Başak Evleri'nin örnek dairesi görücüye çıktı!

Delta Yapı nırı Imamoğlu ilçesinde yaptırdığı Başak Evleri'nirı örnek daire tanıtımı görkemli bir törenle gerçekleştirildi. Törene, Kozan ve İmamoğlu'ndan çok sayıda bürokrat ve iş adamı katıldı.



Delta Yapı nırı Imamoğlu ilçesinde yaptırdığı Başak Evleri'nirı örnek daire tanıtımı görkemli bir törenle gerçekleştirildi. Kozan ve İmamoğlu'ndan çok sayıda bürokrat ve iş adamının da katıldığı törende Sadi Sürenkök tüm katılımcılara ilgilerinden dolayı teşekkür etti İmamoğlu ilçesi için önemli bir yatırım anlamına gelen Başak Evleri 10 blok ve 272 daireden oluşuyor. Törende Sadi Sürenkök, hayalindeki bu projeyi İmamoğlu'nda hayata geçirmekten duyduğu mutluluğu dile getirirken Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar da modern konutların olmadığı bir kentin modernleşemeyeceğini söyledi. Yatırımından dolayı Sadi Sürenkök'e teşekkür eden İmamoğlu Belediye Başkanı Gazi Adamhasan ise konutların İmamoğlu'nun gelişmesinde büyük rol oynayacağını ifade etti. 


10 Blok 272 Daire Adana'nın İmamoğlu ilçesi dev bir yatırımla hayat buldu. Sadi Siirenkök'ün sahibi olduğu Delta Yapı tarafından ilçeye yaptırılan ve 10 blok 272 daireden oluşan Başak Evleri'nin örnek dairesi törenle gezildi. 


Bu yatırımı İmamoğlu ilçesinde gerçekleştirmesinde en büyük etkenin Saygeçitli ailesi olduğunu belirten Sadi Sürenkök teşekkürlerini iletirken projeye başlandığı dönem belediye başkanı olan Kadir Altunköse'nin imarla ilgili konularda kendilerine çok destek verdiğini söyledi. İmamoğlu'nun Adana'nın buğday ambarı olmasından yola çıkarak konutların ismini Başak Evleri olarak düşündüklerini kaydeden Sürenkök, "Bu projenin hazırlanmasında, uygulanmasında ve inşaatın yapılmasında emeği geçen tüm kurumlara, teknik elemanlara ve emekçi kardeşlerimize teşekkür ederim" dedi. 


Teslim Töreni 2015 Ağustos Ayında Başak Evleri konutlarının 10 bloktan oluşacağını, bunlann biri l + l ve 2+1, 9 bloğun ise 3+1 olacağını kaydeden Sürenkök ilk bloğun 2015 Haziran ayında, ikinci bloğunn ise 2015'iıı Ağustos ayında teslim edileceğini müjdeledi. Sürenkök, "Yapılacak konutlar depreme dayanıklı, ısı yalıtımlı ve merkezi ısıtmalı kalorifer sistemine sahip olacak. Enerji kesintilerine karşı jeneratör bulunacak ve biri sedye asansörü olmak üzere çift asansör yapılacak. Çocuklar için de oyun alanları ve kütüphane tesis edilecek" diye konuştu. 

Modernleşmenin Ölçütü Modern Konutlardır Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar da törende yaptığı konuşmada yatırımından dolayı Sadi Sürenkök'le iftihar ettiğini belirterek, depreme dayanıklı evlerin İmamoğlu'na bambaşka bir ayrıcalık sunacağını söyledi. Modern bir kentin olmazsa olmazlarından birinin modern konutlar olduğunu ifade eden Başkan Zeydan Karalar, "Bu yapılar hem ilçenin modernleşmesini sağlıyor hem de ekonominin canlanmasında lokomotif görevi üstleniyor" dedi. Karalar şöyle devam etti: "20-30 sene sonra en değerli şeyler toprak ve su olacak. Sizin ovanız iki tane çok güzel nehir arasında. Verimli topraklarınız ve verimli insanlarınız var. Bu güzel eserleri hak ediyorsunuz. Hepinize hayırlı uğurlu olsun. 


Yatırımcıya Kapımız Açık Konutların İmamoğlu'nun gelişmesinde önemli bir katkı sağlayacağını belirten İmamoğlu Belediye Başkanı Gazi Adamhasan da ilçeye yaptıkları hizmetlerden bahsetti. Adamhasan şunları söyledi: "Şimdiye kadar ilçeye hizmet eden tüm belediye başkanlarımıza teşekkür ederiz. Biz de 2 aylık dönemimizde ilçenin 30 yıllık çöplüğünü kaldırdık. sinekle mücadelemizi yaptık. İnşallah böyle konutlarla daha modern bir ilçe haline geleceğiz. Diğer müteahhitlere, fabrika yapmak isteyen iş adamlarımıza ve yatırımcılara hizmet anlamında her türlü kolaylığı göstereceğimize ve destek olacağımıza söz veriyorum"0


Adana Beş Ocak 



Başak Vadi Konutları Başakşehir nerede?

Seyit Nizam Mah. Demirciler Sanayi Sitesi 6. Yol Galaksi 1 İş Merkezi Kat:3 Büro:65 Zeytinburnu  / İSTANBUL


Telefon: 0212 665 61 53 

Web Adresi: http://basakvadikonutlari.com


Geri Dön