18 / 04 / 2024

Prestij Gold projesinin örnek dairesi görücüye çıktı!

Prestij Gold projesinin örnek dairesi görücüye çıktı!

Bakyapı, 300 milyon TL’lik yatırım değerinde, Bursa’nın cazibe merkezi Çamlıca’da başladığı Prestij Gold projesinin örnek dairesini görücüye çıkardı. 



Bakyapı Bursa’nın Nilüfer bölgesinde doğayla iç içe olan Çamlıca’da hayata geçirdiği yeni projesi Prestij Gold, yatırımcıların beklentilerine cevap verecek şekilde inşa ediliyor. 

Akıllı ev konseptine sahip üst düzey donanımıyla ailelerin huzur ve güvenlik beklentilerini karşılayan proje, 30 bin metrekarelik alan üzerinde 16 bloktan meydana geliyor.

Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre Kent Ormanı’nın yanındaki konumu ve büyüklükleri 20 metrekarelik balkonlarıyla da “Huzurlu Yaşam Alanları” konseptini geliştiriyor. Şehir merkezi ve alışveriş merkezine 5 dakika mesafede yer alan Prestij Gold, Nilüfer’de yükseliyor.   

Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör, Prestij Gold projesiyle üst düzey konforla tasarlanan kusursuz bir aile yaşantısı sunmayı hedeflediklerinin altını çizdi. Bakgör, şu açıklamada bulundu: “Bursa’nın cazibe merkezi haline gelen Çamlıca’da 300 milyon TL’lik yatırım değeri olan Prestij Gold projesinde, üst düzey donanım ve niteliği yüksek standartlarda oluşturduk.  Projemizin orman manzarasıyla akıllı ev konseptine sahip donanımını birleştirerek huzur ve konfor kavramlarını aynı anda sunuyoruz.  İnşaat çalışmaları hızla devam eden projemiz, kusursuz bir aile yaşantısını üst düzey standartlarda yaşamak isteyenler ile yüksek katma değer beklentisinde olanlara en güzel cevabı veriyor. Projemizin örnek dairesini tamamlayarak yatırımcılarımıza sunduk. Şu ana kadar aldığımız tepkiler bize ne kadar doğru bir iş yaptığımızı gösterdi. Şu an itibariyle yatırımcılarımızı mutlu etmenin haklı gururu içerisindeyiz.” diye açıklama yaptı. 

Web: http://www.bakyapi.com.tr/prestijgold/


Geri Dön