20 / 04 / 2024

Prestij Gold projesi

Prestij Gold projesi

Bakyapı, 300 milyon TL’lik yatırım değerinde, Bursa’nın cazibe merkezi Çamlıca’da başladığı Prestij Gold projesinin örnek dairesini görücüye çıkardı. 

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi!

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Tepe ve Mesa güvencesi ile hayata geçirilen proje başkent Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi olma özelliğine sahip...

Prestij ve gücün birleştiği Honda GL1800 Gold Wing DCT 9 Ekim 2022 fiyat listesi!

Prestij ve gücün birleştiği Honda GL1800 Gold Wing DCT fiyatları merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte Honda GL1800 Gold Wing DCT 9 Ekim 2022 fiyat listesi...

Jet Fadıl mağdurlarından Caprice Gold önünde eylem!

Bayrampaşa'daki 7 yıldızlı devre mülk projesi Caprice Gold'a para yatırdıklarını ve mağdur olduklarını söyleyen vatandaşlar, Caprice Gold projesi önünde bir protesto gösterisi gerçekleştirdi.

Babacan Port Royal’de 60 ay yüzde sıfır faiz fırsatı!

Babacan Holding, bölgesinin prestij sembolü projesi Babacan Port Royal’den konut sahibi olmak isteyenlere özel benzersiz bir kampanya başlattı. Babacan Port Royal’de 60 ay yüzde sıfır faiz fırsatı ile daire sahibi olunabiliyor. 

Erzurum Olur'un çehresi değişiyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, “Prestij Cadde Projesi” ile şehrin yerleşim yerlerini turizm ilçelerine dönüştürmek adına çalışmalarına devam ediyor. 

Prestij Gold projesinin örnek dairesi görücüye çıktı!

Bakyapı, 300 milyon TL’lik yatırım değerinde, Bursa’nın cazibe merkezi Çamlıca’da başladığı Prestij Gold projesinin örnek dairesini görücüye çıkardı. 

Altunizade Roya Gold projesi geliyor! Yeni proje!

Roya Yapı Altunizade bölgesinin ofis ihtiyacına cevap verecek olan Roya Gold projesi için çalışmalara başladı. Roya Gold Altunizade projesinin 2018'in ilk yarısında tamamlanması planlanıyor. 

Bakyapı Prestij Gold Evleri geliyor! Yeni proje!

Bakyapı, Bursa Nilüfer'deki yeni projesi Bakyapı Prestij Gold için çalışmalara başladı. Projenin 30 ayda tamamlanması planlanıyor..

Ekş Ekşioğlu Holding'ten Antalya'ya Gold Residence Urkay projesi!

Ekş Ekşioğlu Holding imzası ile hayata geçirilecek Gold Residence Urkay projesi 18 ayda tamamlanacak. Projede 83 adet daire bulunuyor.

Prestij Optimum Bursa satılık ev!

Teslimleri 2018 yılında yapılacak olan Prestij Optimum projesi 13 katlı dokuz bloktan oluşuyor. Proje Bursa'da Bak Yapı tarafından inşa ediliyor...

Prestij Hayat Konutları Bursa fiyat!

Prestij Hayat projesi, Bursa Osmangazi'de 17 blok olarak hayata geçirildi. Teslimleri 2019 yılında yapılacak olan proje Bak Yapı imzası taşıyor...

Bursa Prestij Hayat konut fiyatları!

Bursa Osmangazi'de Bak Yapı tarafından hayata geçirilen Prestij Hayat projesi 15 katlı 17 blok olarak yükseliyor. Projede fiyatlar 199 bin TL'den başlıyor...

Bursa Prestij Optimum ev fiyatları!

Bakyapı tarafından hayata geçirilen Bursa Prestij Optimum projesi Ekim 2018 yılında teslim edilmeye hazırlanıyor. İşte Bursa Prestij Optimum ev fiyatları..

Prestij Gold projesi Haberi

Prestij Gold projesi

Bakyapı Bursa’nın Nilüfer bölgesinde doğayla iç içe olan Çamlıca’da hayata geçirdiği yeni projesi Prestij Gold, yatırımcıların beklentilerine cevap verecek şekilde inşa ediliyor. 

Akıllı ev konseptine sahip üst düzey donanımıyla ailelerin huzur ve güvenlik beklentilerini karşılayan proje, 30 bin metrekarelik alan üzerinde 16 bloktan meydana geliyor.

Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre Kent Ormanı’nın yanındaki konumu ve büyüklükleri 20 metrekarelik balkonlarıyla da “Huzurlu Yaşam Alanları” konseptini geliştiriyor. Şehir merkezi ve alışveriş merkezine 5 dakika mesafede yer alan Prestij Gold, Nilüfer’de yükseliyor.   

Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör, Prestij Gold projesiyle üst düzey konforla tasarlanan kusursuz bir aile yaşantısı sunmayı hedeflediklerinin altını çizdi. Bakgör, şu açıklamada bulundu: “Bursa’nın cazibe merkezi haline gelen Çamlıca’da 300 milyon TL’lik yatırım değeri olan Prestij Gold projesinde, üst...