28 / 03 / 2024

Güneşli Corridor'da örnek daireler görücüye çıktı! 223 bin TL!

Güneşli Corridor'da örnek daireler görücüye çıktı! 223 bin TL!

Firma: Sur Yapı

Proje: Güneşli Corridor

Sur Yapı İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar Güneşli'de inşa ettiği Corridor Rezidans projesi için bugün brunch etkinliği düzenliyor. Güneşli Corridor Residence 'ta örnek daireler görücüye çıktı...




Güneşli Corridor Residence projesinde toplam 550 konut yer alıyor. Projede daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.


Sur Yapı tarafından bugün düzenlenen brunch etkinliği ile Corridor Residence Güneşli projesinde yer alan örnek daireler görücüye çıktı. 


Corridor Güneşli projesinde yer alan dairelerin alan büyüklükleri 64 metrekare ile 175 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 


1 oda 1 salon daireler 64 metrekare ile 74 metrekare, 2 oda 1 salon daireler 101 metrekare ile 124 metrekare, 3 oda 1 salon daireler 157 metrekare ile 175 metrekare arasında alan büyüklüğüne sahip. 


Güneşli Corridor'da daire fiyatları,


Daire fiyatlarının 223 bin TL'den başlangıç gösterdiği  Güneşli Corridor  projesinde yer alan dükkanlar ise 570 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 


7 blok şeklinde tasarlanan  Sur Yapı  Güneşli Corridor projesinde yer alan dükkanların alan büyüklükleri ise 40 metrekare ile 2 bin 500 metrekare arasında değişiyor. 


Banka kredisi kullanılarak konut sahibi olunabilen Güneşli Corridor'da Açık ve kapalı havuz, dinlenme ve güneşlenme alanları, kafeterya, TV dinlenme odası, fitness, stüdyo, soyunma odaları, duşlar, sauna, çocuk oyun alanı gibi sosyal imkanlar mevcut.



Güneşli Corridor Rezidans, Atatürk Havalaanı'na çok yakın mesafede konumlanıyor. Sur Yapı projesi Güneşli Corridor aynı zamanda hem E-5'e hem de TEM'e bağlantısı olan Basın Ekspres Yolu'na da çok yakın mesafede yer alıyor.


Sur Yapı Corridor Güneşli örnek daire görüntüleri için tıklayın...


Telefon: 0212 651 16 63

Web Adresi: www.suryapicorridor.com.tr

Belemir ÖKSÜZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön