28 / 03 / 2024

Başakcity'de topraktan senetle satışlar başlıyor!

Başakcity'de topraktan senetle satışlar başlıyor!

Başakcity projesi Fuzul Yapı'nın 25. yıla özel topraktan senetle ön satışa çıkacak. Projede 15 bin TL veya yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor...



Fuzul Grup, Başakşehir'de yeni proje yapıyor. Başakcity ismiyle hayata geçirilen projede 25. yıla özel topraktan senetle ön satışa başlayacak.


24 ayda teslim edilmesi planlanan Başakcity projesine ilişkin Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal bazı açıklamlarda bulundu. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; "Başakcity, Başakşehir'in merkezinde, butik bir proje. Bu sene Fuzul Grup'un 25. yılı. Biz de 25. yılımız için özel bir ödeme planı hazırladık. Topraktan en uygun fiyatla ev sahibi olacak müşterilerimize yükselen banka faizlerinden de etkilenmemeleri için senetle ödeme kolaylığı sunuyoruz." dedi.


Başakcity projesinde 15 bin TL veya yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Büyüklükleri 70-200 metrekare arasında değişecek 123 adet konuttan ve iki bloktan oluşacak Başakcity’de 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. 


Akbal, Başakşehir'de hayata geçirdikleri projelerin hepsini proje bitmeden sattıklarını söyleyerek, "Başakşehir'de projelerimizden ev alanlar ortalama yüzde 80 prim sağladı." dedi.


Fuzul Grup, bugüne kadar Başakşehir'de Bizimevler, Kent Neriva, Kent Ariva, Olimpa AVM, Olimpa Rezidans, Evila, Olimpa Park Plus ve 3. İstanbul Başakşehir projelerini yaptı.

 

Web: basakcity.com
Tel: 444 0 156 


Geri Dön