25 / 04 / 2024

Başakşehir, 10 yılda cazibe merkezi olacak

Başakşehir, 10 yılda cazibe merkezi olacak

AK Parti Başakşehir belediye başkan adayı Mevlüt Uysal, ilçenin 10 yıl içerisinde İstanbul'un cazibe merkezlerinden birisi olacağını vaat etti.



Sağlık Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ'nin bölgeye yapacağı yeni tesislerle 10 yılda 750 bin nüfusa ulaşacaklarını dile getiren Uysal, "Başakşehir, hastane merkezleri, fuar alanları ve toplu konutlarıyla rağbet edilen bir ilçe olacak." diye konuştu.

Toplu konutları yanında varoşlarıyla da tanınan Başakşehir'de halkın taleplerini araştırdıklarını ifade eden Uysal, "Bahçeşehirliler gölet sularının kirlenmemesini isterken gecekondu merkezi olan Altınşehirliler içme sularının temiz olmasını istiyor." şeklinde konuştu. Uysal, seçildikleri takdirde seçim çalışmaları sırasında aldıkları notlar doğrultusunda halkın istek ve şikayetlerini yerine getirmek için çalışacaklarını kaydetti. İlçenin yeni kurulmasından dolayı belediye merkezinin olmadığının altını çizen Uysal, belediye binasını her mahallelinin kolayca ulaşabileceği merkezî bir yere yapacaklarını söyledi.

Zaman

Geri Dön