19 / 04 / 2024

Başakşehir Avrasya Konutları fiyat listesi 2020!

Başakşehir Avrasya Konutları fiyat listesi 2020!

Firma: Fuzul Yapı

Proje: Başakşehir Avrasya Konutları

Başakşehir Avrasya Konutları fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipleri bulunuyor...



Başakşehir Avrasya Konutları, Başakşehir Şehir Hastanesi'nin tam karşısında konumlanıyor. Projede toplam 453 adet daire yer alıyor. 

Başakşehir'de Bizimevler, Kent Neriva, Kent Ariva, Olimpa AVM, Kent Evila, Vadiyaka, Olimpa Park Plus, 3. İstanbul Başakşehir ve Başakcity projelerini hayata geçiren Fuzul Yapı, Başakşehir'de 10'uncu projesini satışa sundu. 

Başakşehir Avrasya projesinde konut satışları 19 Haziran'da başladı. 

Başakşehir Avrasya Konutları fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Başakşehir Avrasya Konutları fiyat bilgisinden önce projeyle ilgili bazı bilgiler paylaşalım.

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tiplerinin bulunduğu Başakşehir Avrasya Konutları projesi, İstanbul Avrupa yakasında yükseliyor. 

Yatay mimari anlayışıyla ve 48 bin 674 metrekare büyüklükte alanda inşa edilen projede, bloklar 10 katlı olarak yükseliyor. 

Başakşehir Avrasya Konutları projesinde, sauna, yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, hamam, cafe ve fitness salonu gibi sosyal alanlara yer verildi. 

Proje 121 bin metrekare büyüklükte inşaat alanında inşa ediliyor ve 10 bin metrekarelik park alanı bulunuyor. 

Başakşehir Avrasya Konutları lokasyon!

Başakşehir Avrasya Konutları fiyat listesi 2020!

Başakşehir Avrasya, Avrupa’nın en büyük botanik parkına yürüyüş mesafesinde konumlanıyor. Başakşehir Şehir Hastanesi'nin tam karşısında inşa edilen proje, anaokulu, ilkokul ve ortaokullara yakınlığıyla dikkat çekiyor. Başakşehir Avrasya Konutları, İstanbul Havalimanı'na 12 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Başakşehir Avrasya Konutları fiyat bilgisi!

Başakşehir Avrasya Konutları projesindeki konutların fiyat bilgisi satış ofisinden öğrenilebiliyor. 

Web: https://avrasyakonutlari.com.tr/


projeye sor



Geri Dön