26 / 04 / 2024

Başakşehir Nidapark Konutları fiyat!

Başakşehir Nidapark Konutları fiyat!

Firma: Tahincioğlu Gayrimenkul

Proje: Nidapark Başakşehir

Ödemelere göre 120 aya kadar varan vadelendirme sağlanan projede daire büyüklükleri 88 metrekareden başlıyor. Başakşehir Nidapark Konutları fiyat listesi kapsamında daireler 459 bin liradan başlıyor.



Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilecek olan projede daire seçenekleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje toplam 24 bin metrekare alan üzerine yayılacak.


5 blok şeklinde yükselecek olan proje ulaşım bilgisine göre Evvel İstanbul'un yanında ve Başakşehir Yeni Merkez'e yakın konumda olacak. Proje 


Sosyal alanlarına göre spor alanları, yüzme havuzları, çok amaçlı salon, fitness, sauna, hamam, çocuk oyun alanları, otopark gibi ortak olanaklar bulunuyor.


Ödeme planı kapsamında 120 aya kadar varan vadelendirme imkanı sunulan proje Emlak Konut GYO'nun Kayabaşı 5.etap arazisi üzerine yayılacak. Projede teslimler Ekim 2017 yılında gerçekleşmesi öngörülüyor.


Başakşehir Nidapark Konutları fiyat listesi kapsamında daireler 459 bin liradan başlangıç gösteriyor. Projede daire alanları 88 metrekare ile 314 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


Adres: Ziya Gökalp Mahallesi Olimpiyat Stadı Yolu No: 6 Başakşehir, İstanbul


Tel: 444 4 846

Web: http://tahincioglu.com/ 

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön