26 / 04 / 2024

başakşehir nidapark satılık

başakşehir nidapark satılık

Teslimlerinin 2017 Ekim'de yapılması planlanan Başakşehir Nidapark'ta yeni bir kampanya başlatıldı. İşte, Başakşehir Nidapark'ta kampanya detayları...

Nidapark Başakşehir: Çağdaş Yaşam Nidapark ile Yükseliyor!

Tahincioğlu'nun Nidapark Başakşehir projesinde fiyat listesi 552 bin TL'den başlıyor. 348 daire ve 48 ticari birimden oluşan Nidapark Başakşehir projesinin Ekim 2017 yılında tamamlanarak, teslim edilmesi planlanıyor...

Nidapark Başakşehir ne zaman teslim?

5 blok şeklinde yükselecek olan proje konum bilgisine göre Başakşehir Yeni Merkez'e yakın konumda olacak. Projede daireler 88 metrekareden başlıyor. Peki Nidapark Başakşehir ne zaman teslim?

Başakşehir Nidapark Konutları fiyat!

Ödemelere göre 120 aya kadar varan vadelendirme sağlanan projede daire büyüklükleri 88 metrekareden başlıyor. Başakşehir Nidapark Konutları fiyat listesi kapsamında daireler 459 bin liradan başlıyor.

Başakşehir Nidapark satış ofisi telefon!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilecek olan proje 5 blok şeklinde yükselecek. Proje Başakşehir Yeni Merkez'e yakın konumda olacak. Başakşehir Nidapark satış ofisi telefon numarası 444 4 846 olarak belirlendi.

Başakşehir Nidapark projesi satışa çıkarıldı!

Lüks ofis projelerinin ardından konutta da iddialı yatırımlar yapan Tahincioğlu, Başakşehir'deki Nidapark projesini satışa çıkardı. Firma, önümüzdeki 3 yıl içinde 5 projede 10 milyar liralık satışa ulaşmayı hedefliyor.

Nidapark Başakşehir satılık!

Evvel İstanbul'un yanında yükselecek olan projede daire alanları 88 metrekareden başlangıç gösteriyor. Proje 5 blok şeklinde yükselecek. Nidapark Başakşehir satılık dairelerin teslimleri Ekim 2017 yılında yapılması bekleniyor.

Başakşehir Nidapark satış ofisi!

Daire alanlarının 88 metrekareden başladığı proje Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından inşa edilecek. Proje 5 blok şeklinde yükselecek. Başakşehir Nidapark satış ofisi telefon numarası 444 4 846 olarak belirlendi.

Nidapark Başakşehir fiyatlar!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından inşa edilecek proje 5 blok şeklinde yükselecek. Proje 24 bin metrekare alan üzerinde yayılacak. Nidapark Başakşehir fiyatlar 459 bin TL' den başlıyor.

Başakşehir Nidapark iletişim!

Başakşehir Nidapark iletişim için 444 4 846 telefon numarasını arayabilirsiniz. Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile inşa edilecek proje 103 bin 277 metrekare arsa alanı üzerinde yükselecek.

Başakşehir Belediyesi 5 adet arsayı satıyor! Başakşehir 1. ve 2. Kısım'da KDV'den muaf arsalar! 

Başakşehir Belediyesi, Başakşehir 1. ve 2. Kısım'da yer alan 5 adet arsayı satıyor. Peki Başakşehir'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Başakşehir 2. Kısım Mahallesi 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı!

Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Başakşehir ilçesi, 2.Kısım Mahallesi, 264 ada, 1 ve 4 parseller ile 265 adaya ilişkin 1/5000 ölçekli 24.03.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

TMSF Ataşehir Modern satılık daire fiyatları!

TMSF Ataşehir Modern satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte TMSF Ataşehir Modern satılık daire fiyatları ve proje detayları..

Air Başakşehir ön satışta! 928 bin TL'ye 1+1!

Kazancın Zirvesi sloganı ile tanıtılan Air Başakşehir ön satışa çıktı. Projede fiyatlar 928 bin TL'den başlıyor.

Fuzul Yapı Başakşehir projesi satışa çıkıyor!

Geçtiğimiz ay hizmete açılan Başakşehir Şehir Hastanesi'nin tam karşısında yer alan Fuzul Yapı Başakşehir projesi satışa çıkıyor.

Emlak Konut'tan Bakırköy,Beşiktaş ve Başakşehir'de satılık arsa!

Emlak Konut Bakırköy, Beşiktaş ve Başakşehir'deki dev arsalarını açık artırma usulü ile satışa çıkarıyor. Arsaların ihaleleri 15 Ekim'de yapılacak. Arsaların toplam muhammen bedeli KDV dahil 1 milyar 417 milyon 534 TL...

Başakşehir’e 3 yeni aile sağlığı merkezi geliyor!

Başakşehir Belediyesi, İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü ile yapılan protokol çerçevesinde ilçeye 3 aile sağlığı merkezi daha inşa edecek. Altınşehir Aile Sağlığı Merkezi’nde çalışmalar sürerken Vaditepe ve Hoşdere Aile Sağlığı Merkezlerinin projeleri tamamlandı.

Başkent Yonca Evleri satılık daire!

Başkent Yonca Evleri satılık daire tiplerinin tamamı 4 oda 1 salon olarak tasarlanıyor. Projede fiyatlar 318 bin TL'den başlıyor...

ÖİB Başakşehir ve Büyükçekmece'deki 2 gayrimenkulü sattı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Başakşehir ve Büyükçekmece'de bulunan 2 gayrimenkulün satışını onayladı..

Bahçeşehir Vaditepe satılık ev fiyatları!

Kiptaş imzasıyla hayata geçirilen Vaditepe Bahçeşehir Kiptaş Evleri'nde nakit ödemelerde yüzde 20 indirim sağlanıyor. Bahçeşehir Vaditepe satılık ev fiyatları 583 bin TL'den başlıyor.

Referans Başakşehir Vadi satılık!

Kiptaş ve Kiler GYO ortaklığında hayata geçirilen Referans Başakşehir Vadi satılık daire fiyatları 1 milyon 230 bin TL'den başlıyor. Proje 87 konut ve 63 ticari alandan meydana geliyor.  

ÖİB Başakşehir ve Büyükçekmece'deki 3 arsayı özelleştiriyor!

ÖİB tarafından İstanbul'da Başakşehir ve Büyükçekmece ilçelerindeki 3 arsayı özelleştiriyor. İhale için 17 Kasım 2017 tarihine kadar teklif verilebilecek..

3. İstanbul Konutları Başakşehir ev satış fiyatları!

3. İstanbul Konutları Başakşehir ev satış fiyatları 514 bin TL'den başlıyor. 2+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri sunulan 3. İstanbul Evleri Asaf İş Adi Ortaklığı imzasıyla yükseliyor...

başakşehir nidapark satılık Haberi

başakşehir nidapark satılık


Başakşehir Nidapark projesinde 348 adet konut ve 48 adet ticari ünite bulunuyor. Proje Tahincioğlu Gayrimenkul  imzası taşıyor.


Projenin sosyal alanları arasında, fitness, hamam, otopark, spor alanları, çok amaçlı salon, sauna, çocuk oyun alanları, yüzme havuzları bulunuyor.


Teslimlerinin Ekim 2017'de yapılması planlanan Başakşehir Nidapark 24 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Başakşehir Nidapark'ta kampanya başlatıldı. 


Başakşehir Nidapark'ta kampanya!

Nidapark Başakşehir projesinde yüzde 25 peşinatta, kalan daire bedeli 120 ay vadelendiriliyor. 


Nidapark Başakşehir adres:Ziya Gökalp Mahallesi Olimpiyat Stadı Yolu No: 6 Başakşehir, İstanbul


Başakşehir Nidapark iletişim 

Satış ofisi telefon: 444 4 846

Web: www.nidaparkbasaksehir.com

Öznur...