27 / 04 / 2024

Nidapark Başakşehir: Çağdaş Yaşam Nidapark ile Yükseliyor!

Nidapark Başakşehir: Çağdaş Yaşam Nidapark ile Yükseliyor!

Firma: Tahincioğlu Gayrimenkul

Proje: Nidapark Başakşehir

Tahincioğlu'nun Nidapark Başakşehir projesinde fiyat listesi 552 bin TL'den başlıyor. 348 daire ve 48 ticari birimden oluşan Nidapark Başakşehir projesinin Ekim 2017 yılında tamamlanarak, teslim edilmesi planlanıyor...




Tahincioğlu Gayrimenkul imzasını taşıyan  Nidapark Başakşehir  projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Başakşehir'de hayata geçiriliyor. Nidapark Başakşehir projesi 24 bin metrekare alanda 5 blok halinde yükseliyor.


Nidapark Başakşehir'de 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunuyor. Projede dairelerin büyüklükleri 58,78 metrekare ile 209,48 metrekare arasında değişiyor. Nidapark Başakşehir teslim tarihi Ekim 2017 yılı olarak belirlendi.


Nidapark Başakşehir projesinde spor alanları, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, yürüyüş parkurları, yüzme havuzu, çok amaçlı salon, otopark, fitness, sauna gibi sosyal donatılar yer alıyor. Nidapark Başakşehir fiyat listesi 552 bin TL'den başlıyor.


Nidapark Başakşehir projesi 348 adet daire ve 48 adet ticari üniteden meydana geliyor. Nidapark Başakşehir ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinat ödemesiyle, kalan tutar 120 aya kadar banka kredili olarak taksitli ödeniyor.



Nidapark Başakşehir satış ofisi nerede?

Adres: Ziya Gökalp Mahallesi Olimpiyat Stadı Yolu No: 6 Başakşehir, İstanbul



Tel: 444 4 846

Web: www.nidaparkbasaksehir.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön