26 / 04 / 2024

Piyalepaşa'da yaşam Haziran'da başlıyor!

Piyalepaşa'da yaşam Haziran'da başlıyor!

Firma: Piyalepaşa Gayrimenkul

Proje: Piyalepaşa İstanbul

İstanbul Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa'da yaşam Haziran'da başlıyor. "Bir semt yeniden inşa ediliyor" sloganıyla satışlarına devam eden projede konut, rezidans, ofis otel ve alışveirl sokağı yer alıyor...



Piyalepaşa Gayrimenkul imzası ile İstanbul Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'da yaşam Haziran'da başlıyor. Bu dev proje özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi olma özelliğine sahip.

760 adet daire ve 190 adet rezidanstan meydana gelen  Piyalepaşa İstanbul  projesinde bir de alışveriş sokağı yer alacak. Projede 1+0'dan 4+1'e kadar tüm daire tiplerine yer veriliyor. Projedeki rezidanslar, rafine ahşap, nadide mermer ve ince bezemelerle ilhamını İstanbul Boğazı’ndan alan 2 ayrı konseptte tasarlandı. Konutlar ise her biri özgün yaşam alanları sunan 2 ayrı dekorasyon tarzı, farklı zevklere hitap ediyor.

82 bin metrekare arsa alanına sahip olan Piyalepaşa İstanbul'da çocuk oyun alanı, fitness, yüzme havuzu, spor alanı, sauna, otopark yer alıyor. 

Projede bir de Piyalepaşa İstanbul Oteli, yer alıyor. Şehri tüm renkleriyle yaşamak isteyenlere kapılarını açan Piyalepaşa İstanbul Oteli, sadece semt sakinlerine değil, misafirlerine de semtin hayat dolu dünyasını sunuyor.

Piyalepaşa İstanbul'a nasıl giderim?

TEM üzerinden gelirken;
Köprü istikametinden ilerliyorsanız, Hasdal, Okmeydanı bağlantı yolu üzerinden Okmeydanı Kavşağı’na ulaştıktan sonra Kasımpaşa istikametine devam ettiğinizde Piyalepaşa Bulvarı’ndasınız. Yaklaşık 1 kilometre  sonra Piyalepaşa İstanbul'u solunuzda göreceksiniz.

E5 üzerinden gelirken;
Köprü istikametinden ilerliyorsanız, Hasdal, Okmeydanı bağlantı yolu üzerinden Okmeydanı Kavşağı’na ulaştıktan sonra Kasımpaşa istikametine devam ettiğinizde Piyalepeşa Bulvarı’ndasınız. Yaklaşık 1 kilometre sonra Piyalepaşa İstanbul'u solunuzda göreceksiniz.

Piyalepaşa da yaşam Haziran da başlıyor!

Adres : İstiklal Mah. Piyalepasa Bulvarı 20/1A Beyoğlu İstanbul     

Tel : 0850 622 04 04 – 0212 212 04 04     
Web: http://www.piyalepasa.com.tr/


projeye sor



Geri Dön