19 / 04 / 2024

Muğla Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi'nin yüzde 90'ı tamamlandı!

Muğla Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi'nin yüzde 90'ı tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi inşaatını inceledi.



2018 yılında temeli atılan ve inşaatı süren Kent Meydanı ve katlı otopark ile Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi inşaatını Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ziyaret ederek çalışmalar hakkında bazı bilgiler aldı. Muğla Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, 36 Milyon 344 Bin lira maliyetle il merkezine kazandırılacak olan Kent Meydanı inşaatının yüzde 60’lık kısmı tamamlandı. Menteşe Belediyesi ile ortak olarak yapılan çalışmalarla il merkezi Kent Meydanı’na ve 600 araç kapasiteli katlı otoparka sahip olacak.

Muğlalı vatandaşların oyları ile Türkiye Cumhuriyeti’ne Atatürk’ün yolunda doktor, bilim insanı olarak büyük hizmetler veren Türkan Saylan’ın isminin verildiği Çağdaş Yaşam Merkezi 42 Milyon 810 Bin TL yatırımla hayata geçiriliyor. İçerisinde çok amaçlı salonlar, kreş, dijital kütüphane, düğün salonu, kitap kafeye yer verilen Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi çalışmalarının da yüzde 90’lık kısmı tamamlandı.

 


Geri Dön