19 / 04 / 2024

Nidapark Başakşehir ne zaman teslim?

Nidapark Başakşehir ne zaman teslim?

Firma: Tahincioğlu Gayrimenkul

Proje: Nidapark Başakşehir

5 blok şeklinde yükselecek olan proje konum bilgisine göre Başakşehir Yeni Merkez'e yakın konumda olacak. Projede daireler 88 metrekareden başlıyor. Peki Nidapark Başakşehir ne zaman teslim?



Daire seçeneklerinin 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği proje Emlak Konut GYO'nun Kayabaşı 5.etap arazisi üzerine yayılacak.


Ulaşım bilgisine göre Evvel İstanbul'un yanında ve Başakşehir Yeni Merkez'e yakın konumda olacağı projede ödeme planı kapsamında 120 aya kadar varan vadelendirme imkanı sunuluyor. 


Sosyal alanlarına göre spor alanları, yüzme havuzları, çok amaçlı salon, fitness, sauna, hamam, çocuk oyun alanları, otopark gibi ortak olanaklar bulunuyor.


Nidapark Başakşehir ne zaman teslim?

Daire büyüklüklerinin 88 metrekare ile 314 metrekare arasında değişiklik gösterdiği projede daire teslimleri Ekim 2017 yılında gerçekleşmesi öngörülüyor.


Fiyat listesi kapsamında dairelerin 459 bin liradan başlangıç gösterdiği proje toplam 24 bin metrekare alan üzerine yayılacak. Proje  Tahincioğlu Gayrimenkul  tarafından hayata geçirilecek.


Adres: Ziya Gökalp Mahallesi Olimpiyat Stadı Yolu No: 6 Başakşehir, İstanbul


Tel: 444 4 846

Web: http://tahincioglu.com/ 

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön