26 / 04 / 2024

Nidapark Başakşehir teslim tarihi

Nidapark Başakşehir teslim tarihi

Nidapark Başakşehir Evleri satılık daire fiyatları 522 bin TL'den başlıyor. Banka kredisiyle vade imkanı sunan proje 24 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Başakşehir Nidapark ne zaman teslim?

Nidapark Başakşehir'de daireler 2+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde tasarlandı. Satış süreci devam eden projede 120 ay vade imkanı sağlanıyor. Peki Başakşehir Nidapark ne zaman teslim edilecek?

Nidapark Başakşehir Rezidans fiyat listesi!

Nidapark Başakşehir Rezidans fiyat listesi konutların konumlarına bağlı olarak değişiyor. Toplamda 348 daire ve 48 adet ticari üniteden oluşan proje Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile hayata geçiriliyor.

Nidapark Başakşehir: Tahincioğlu güvencesiyle gayrimenkul fırsatı!

Tahincioğlu Gayrimenkul'ün Nidapark Başakşehir projesinde fiyatlar 552 bin TL'den başlayarak yükseliyor. 348 konutluk Nidapark Başakşehir projesinde konutlar 2017 yılının Eylül ayında sahiplerine teslim ediliyor...

Nidapark Başakşehir satış fiyatları!

Daire alanlarının 88 metrekareden başladığı proje Başakşehir Yeni Merkez'e yakın konumda olacak. Proje 24 bin metrekare alan üzerine yayılacak. Nidapark Başakşehir satış fiyatları 459 bin liradan başlıyor.

Nidapark Başakşehir ne zaman teslim?

5 blok şeklinde yükselecek olan proje konum bilgisine göre Başakşehir Yeni Merkez'e yakın konumda olacak. Projede daireler 88 metrekareden başlıyor. Peki Nidapark Başakşehir ne zaman teslim?

Nidapark Başakşehir fiyatlar!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından inşa edilecek proje 5 blok şeklinde yükselecek. Proje 24 bin metrekare alan üzerinde yayılacak. Nidapark Başakşehir fiyatlar 459 bin TL' den başlıyor.

Nidapark Başakşehir teslim tarihi!

Başakşehir Yeni Merkez 'e yakın konumda inşa edileceği projede toplam 374 adet daire yer alıyor. Nidapark Başakşehir teslim tarihi Ekim 2017 yılında yapılması planlanıyor.

Nidapark Başakşehir projesinde 496 bin TL'ye 2+1 daire!

Tahincioğlu Gayrimenkul'ün yeni projesi Nidapark Başakşehir'de ön satışlar başladı. Nidapark Başakşehir'de 2+1'lerin fiyatları 496 bin TL'den başlıyor. Projede 347 daire ve 48 ticari ünite yer alıyor...

Mansion Cadde Başakşehir 16 ay sonra teslim!

Mutlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Mansion Cadde Başakşehir projesi 16 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. 64 konutun yer aldığı projede satışlar devam ediyor. İşte Mansion Cadde Başakşehir konut fiyatları...

Mavera Comfort Başakşehir teslim tarihi! 

"Türkiye’nin, Deprem İzolatörlü İlk Konut Projesi" olan Mavera Comfort Başakşehir projesi bugün satışa çıktı. Projede dairelerin fiyatları 590 bin TL'den başlıyor. Peki Mavera Comfort Başakşehir teslim tarihi ne zaman? İşte Mavera Comfort Başakşehir teslim tarihi...

Referans Gayrimenkul Başakşehir ofisi yarın açılıyor!

Referans Gayrimenkul Başakşehir'in yeni ofisi Erkut Memiş ile Birsen Memiş imzası ile Nidapark Başakşehir Dükkanları'nda yarın açılıyor. 

TURYAP'ın Nidapark Başakşehir temsilciliği bugün açılıyor!

Tahincioğlu tarafından hayata geçirilen Nidapark Başakşehir projesinin TURYAP Nidapark Başakşehir temsilciliği bugün Erdal İmrek, Erkut Memiş, Cahit Yeşil ve Murat Meşin tarafından açılıyor..

TURYAP'ın Nidapark Başakşehir temsilciliği yarın açılıyor!

Büyümeye devam eden TURYAP'ın yeni temsilciği yarın, Tahincioğlu tarafından hayata geçirilen Nidapark Başakşehir projesinin altındaki dükkanlarda açılacak.

Lal Bahçe Başakşehir teslim tarihi!

İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilen Lal Bahçe projesinde daireler 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Lal Bahçe Başakşehir teslim tarihi ne zaman?

Lal Bahçe Başakşehir ne zaman teslim?

12 katlı tek blok şeklinde yükselen Lal Bahçe Başakşehir projesi 36 adet daireden meydana geliyor. Peki Lal Bahçe Başakşehir ne zaman teslim?

3. İstanbul Başakşehir Grand Rezidans ne zaman teslim?

Peşin ödemede yüzde 15 indirim sağlanan 3. İstanbul Başakşehir Grand Rezidans Evleri ASAF İş Ortaklığı'nın Başakşehir Belediyesi iş birliği ile hayata geçiriliyor. Peki 3. İstanbul Başakşehir Grand Rezidans ne zaman teslim?

Başakşehir 3. İstanbul evleri ne zaman teslim?

Asaf İş Adi Ortaklığı tarafından hayata geçirilen 3.İstanbul projesinde 1.203 konut ve 212 ticari ünite yer alıyor. Peki Başakşehir 3. İstanbul evleri ne zaman teslim?

Başakşehir Kuzey Yakası Ticarileri ne zaman teslim?

Emlak Konut tarafından hayata geçirilen Kuzey Yakası Ticarileri İstanbul Başakşehir'de yer alıyor. Peki Başakşehir Kuzey Yakası Ticarileri ne zaman teslim?

Kuzey Yakası Ticarileri Başakşehir teslim tarihi!

Kuzey Yakası Ticarileri Başakşehir teslim tarihi 36 ay sonra olarak belirtiliyor. Emlak Konut, Kuzey Yakası Ticarileri için ön talep topluyor...

Başakşehir Üçüncü İstanbul teslim tarihi!

İstanbul Başakşehir'de yer alan Üçüncü İstanbul projesi Asaf İş Adi Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Proje 1.272 konut, 107 cadde mağazası ve 102 çarşı dükkanından oluşuyor. Başakşehir Üçüncü İstanbul teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

3.İstanbul Başakşehir teslim tarihi!

Arsa alanı 116 bin metrekare olan 3.İstanbul projesi 1.272 konut, 107 cadde mağazası ve 102 çarşı dükkanından meydana geliyor. 3.İstanbul Başakşehir teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

Nidapark Başakşehir teslim tarihi Haberi

Nidapark Başakşehir teslim tarihi

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından inşa edilen Nidapark Başakşehir Konutları'nın 2017 yılı Ekim ayında teslim edilmesi planlanıyor. Proje 348 konut ve 48 ticari üniteden oluşuyor. 


Nidapark Başakşehir Evleri satılık konut tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Proje 5 bloktan meydana geliyor. 


Yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için banka kredisiyle 120 ay vade yapılan Tahincioğlu Nidapark Residence İstanbul Başakşehir'de yükseliyor. Proje 24 bin metrekare arsa üzerine yayılıyor. 


Nidapark Başakşehir Rezidans'ta fitness, çok amaçlı salon, yüzme havuzları, spor alanları, hamam, sauna, çocuk oyun alanlar, otopark gibi sosyal donatı alanları bulunuyor. 


Nidapark Başakşehir Evleri satılık ev fiyatları 522 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede dairelerin büyüklükleri 58,78 ile 209,48 metrekare arasında değişiyor. 


Başakşehir Nidapark adres: Ziya Gökalp Mahallesi Olimpiyat...