19 / 04 / 2024

Mavera Comfort Başakşehir teslim tarihi! 

Mavera Comfort Başakşehir teslim tarihi! 

Firma: Makro & Akyapı Ortak Girişimi

Proje: Mavera Comfort

"Türkiye’nin, Deprem İzolatörlü İlk Konut Projesi" olan Mavera Comfort Başakşehir projesi bugün satışa çıktı. Projede dairelerin fiyatları 590 bin TL'den başlıyor. Peki Mavera Comfort Başakşehir teslim tarihi ne zaman? İşte Mavera Comfort Başakşehir teslim tarihi...



Makro İnşaat ve Akyapı iş birliğiyle yükselen  Mavera Comfort  Başakşehir projesinde toplam 705 konut bulunuyor. Toplam inşaat alanı 200 bin metrekare olarak belirlenen projede 25 metrelik ticari alana yer veriliyor. 

2+1, 4+1, 5+1 daire tiplerinin bulunduğu projede, açık ve kapalı spor ve çocuk oyun alanları, geniş peyzaj alanları ve sosyal tesisler yer alıyor. 

Mavera Comfort Başakşehir teslim tarihi! 

Türkiye'deki deprem izolatörlü ilk konut projesi olma özelliğine sahip Mavera Comfort Başakşehir projesinde daire satışları bugün başladı. 22 bin metrekarelik yeşil alanı olan Mavera Comfort, 2 oda 1 salondan, 4,5 oda 1 salona kadar değişiklik gösteren konutlardan oluşuyor. 

Mavera Comfort Başakşehir'de konut sahiplerine, deprem anında ve sonrasında binanın tüm fonksiyonlarında kesinti yaşanmaksızın, güvenli ve konforlu bir yaşam sunuluyor.

Mavera Comfort Başakşehir nerede? 

İkitelli Şehir Hastanesi'ne, Olimpiyat Stadyumu'na, Basın Ekspres Yolu'na ve Havaalanı-Arnavutköy Bağlantı You'na yakın mesafede konumlanan Mavera Comfort, toplamda 705 daire ile Başakşehir'de inşa ediliyor. 

Mavera Comfort Başakşehir konut fiyatları! 

2+1 daireler 590 bin TL'den
3,5+1 daireler 875 bin TL'den
4,5+1 daireler 1 milyon 175 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. 

Mavera Comfort Başakşehir teslim tarihi! 

Mavera Comfort Başakşehir projesinde, 590 bin TL'den fiyatlarla ev sahibi olabilmek mümkün. 

Mavera Comfort Başakşehir projesinde teslim tarihi ise 2023 yılının ilk çeyreği olarak belirtiliyor. 

Web sitesi: www.maverecomfort.com


projeye sor



Geri Dön