26 / 04 / 2024

Nidapark Başakşehir iletişim

Nidapark Başakşehir iletişim

Tahincioğlu'nun alışveriş caddesi, sosyal alanları ve parklarıyla dikkat çeken projesi Nidapark Başakşehir'in yüzde 80'i satıldı. 374 dairenin bulunduğu proje, aile sıcaklığında şehir yaşamı sunuyor.

Nidapark Başakşehir ödeme koşulları!

Başakşehir Yeni Merkez'e yakın konumda yükselecek olan proje toplam 24 bin metrekare alan üzerine yayılacak. Nidapark Başakşehir ödeme koşulları kapsamında 120 ay vade fırsatı sağlanıyor.

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir Rezidans satılık!

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir Rezidans satılık konut tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Banka kredili 120 ay vade imkanı sunan projede dairelerin yanı sıra ticari birimler de bulunuyor.

Nidapark Başakşehir Rezidans ulaşım!

Nidapark Başakşehir Rezidans ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi'nde bulunuyor. Projede banka kredili ödemelerde 120 ay vade imkanı sağlanıyor.

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir nerede?

Nidapark Başakşehir Residence'de 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. Proje 24 bin metrekare alanda inşa ediliyor. Peki Tahincioğlu Nidapark Başakşehir nerede?

Nidapark Başakşehir satış fiyatları!

Daire alanlarının 88 metrekareden başladığı proje Başakşehir Yeni Merkez'e yakın konumda olacak. Proje 24 bin metrekare alan üzerine yayılacak. Nidapark Başakşehir satış fiyatları 459 bin liradan başlıyor.

Nidapark Başakşehir Evleri adres!

Daire büyüklüklerinin 88 metrekareden başladığı projede daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Nidapark Başakşehir Evleri adres bilgileri kapsamında Evvel İstanbul 'un yanında yükseliyor.

Nidapark Başakşehir ne zaman teslim?

5 blok şeklinde yükselecek olan proje konum bilgisine göre Başakşehir Yeni Merkez'e yakın konumda olacak. Projede daireler 88 metrekareden başlıyor. Peki Nidapark Başakşehir ne zaman teslim?

Nidapark Başakşehir satılık daire!

Konum bilgisine göre Evvel İstanbul'un yanında bulunan projede teslimler Ekim 2017 yılında yapılması planlanıyor. Nidapark Başakşehir satılık daire tipleri 2+1,3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı.

Nidapark Başakşehir teslimleri ne zaman?

5 blok şeklinde yükselecek olan Nidapark Başakşehir projesinde daire alanların 88 metrekarede başlıyor. Proje Evvel İstanbul'un yanında yer alıyor. Peki Nidapark Başakşehir teslimleri ne zaman?

Nidapark Başakşehir satılık!

Evvel İstanbul'un yanında yükselecek olan projede daire alanları 88 metrekareden başlangıç gösteriyor. Proje 5 blok şeklinde yükselecek. Nidapark Başakşehir satılık dairelerin teslimleri Ekim 2017 yılında yapılması bekleniyor.

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir iletişim!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Nidapark Başakşehir projesi hakkında detaylı bilgi için Tahincioğlu Nidapark Başakşehir iletişim numarası 444 4 846'yı arayabilirsiniz.

Nidapark Başakşehir projesi 350 milyon lira yatırımla hayata geçecek!

İnşaat sektörünün önde gelen şirketlerinden Tahincioğlu, Nidapark Başakşehir projesini hayata geçiriyor. Toplamda 374 daire, 48 ticari ünite içeren projede ev fiyatları 459 bin liradan başlıyor.

Nidapark Başakşehir iletişim!

Nidapark Başakşehir iletişim için 444 4 846 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dairelerin 511 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu proje Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor.

Nidapark Başakşehir fiyatlar!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından inşa edilecek proje 5 blok şeklinde yükselecek. Proje 24 bin metrekare alan üzerinde yayılacak. Nidapark Başakşehir fiyatlar 459 bin TL' den başlıyor.

Referans Gayrimenkul Başakşehir ofisi yarın açılıyor!

Referans Gayrimenkul Başakşehir'in yeni ofisi Erkut Memiş ile Birsen Memiş imzası ile Nidapark Başakşehir Dükkanları'nda yarın açılıyor. 

TURYAP'ın Nidapark Başakşehir temsilciliği bugün açılıyor!

Tahincioğlu tarafından hayata geçirilen Nidapark Başakşehir projesinin TURYAP Nidapark Başakşehir temsilciliği bugün Erdal İmrek, Erkut Memiş, Cahit Yeşil ve Murat Meşin tarafından açılıyor..

TURYAP'ın Nidapark Başakşehir temsilciliği yarın açılıyor!

Büyümeye devam eden TURYAP'ın yeni temsilciği yarın, Tahincioğlu tarafından hayata geçirilen Nidapark Başakşehir projesinin altındaki dükkanlarda açılacak.

Başakşehir Tual Bahçekent iletişim!

Dağ Mühendislik tarafından inşa edilen Tual Bahçekent projesi 1.730 konut ve 186 ticari birimden meydana geliyor. Başakşehir Tual Bahçekent iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Başakşehir Kuzey Yakası Ticarileri iletişim!

Başakşehir Kuzey Yakası Ticarileri iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Kuzey Yakası Ticarileri projesinde ofis ve dükkanlar olacak...

Başakşehir Üçüncü İstanbul iletişim!

Başakşehir Üçüncü İstanbul iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Başakşehir Üçüncü İstanbul projesinde ön talepler toplanıyor...

Başakşehir Merkez Çarşı Dükkanları iletişim!

Başakşehir Merkez Çarşı Dükkanları iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Başakşehir Merkez Çarşı'da dükkanlar 150 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılacak...

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir ödeme planı!

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir ödeme planı kapsamında firma bünyesinde vade farksız taksit avantajı sunuluyor. 5 blok halinde inşa edilen projede konut ve ticari alanlar yer alıyor.

Nidapark Başakşehir'in yüzde 80'i satıldı!

Tahincioğlu'nun alışveriş caddesi, sosyal alanları ve parklarıyla dikkat çeken projesi Nidapark Başakşehir'in yüzde 80'i satıldı. 374 dairenin bulunduğu proje, aile sıcaklığında şehir yaşamı sunuyor.

Tual Bahçekent Başakşehir iletişim!

Tual Bahçekent Başakşehir iletişim için 444 9 324 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dağ Mühendislik ve Dağ Mimarlık imzası taşıyan proje 485 bin 137 metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Başakşehir Kayacity Konutları iletişim!

Başakşehir Kayacity Konutları iletişim için satış ofisiyle 0212 486 31 93 numaralı telefondan görüşebilirsiniz. Arsa alanı 15 bin 650 metrekareden oluşan projede satışlar devam ediyor.

Adım İstanbul Başakşehir iletişim!

İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de inşa edilen proje Emlak Konut GYO güvencesiyle yükseliyor. Adım İstanbul Başakşehir iletişim bilgilerine göre telefon numarası 0212 924 16 16 olarak belirlendi.

Vadiyaka Cadde Başakşehir iletişim!

Vadiyaka Cadde Başakşehir iletişim için 0212 488 48 04 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Botanik Parkı’na 5 dakikalık mesafede olan proje 18 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor.

Nidapark Başakşehir iletişim Haberi

Nidapark Başakşehir iletişim

Gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerinden Tahincioğlu, İstanbul'un yıldızı parlayan bölgelerinden Başakşehir'de Nidapark Başakşehir projesini hayata geçiriyor. Aile yaşamının öne çıktığı Nidapark Başakşehir projesinin bugüne kadar yüzde 80'i satıldı. Nidapark Başakşehir projesinin Ekim 2017 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor. 5 blokta 374 adet dairenin yer aldığı ve büyüklükleri 88 ile 314 metrekare arasında değişen Nidapark Başakşehir'de, 2+1,3+1 ve 4+1 gibi farklı daire seçenekleri yer alıyor. Dairelerde yüksek tavan, yere kadar pencere ve balkonlar dikkat çekiyor. Proje, 48 cadde mağazasının bir arada bulunduğu alışveriş caddesiyle bir cazibe noktası haline gelecek ve yatırım değerini daha da artıracak. Nidapark Başakşehir projesinde her türlü aktivitenin içinde düşünüldüğü 2 kattan oluşan ve yaklaşık 2 bin 600 metrekarelik alana sahip, geniş bir sosyal tesis yer alıyor. Sosyal...