19 / 04 / 2024

Nidapark Başakşehir'in yüzde 80'i satıldı!

Nidapark Başakşehir'in yüzde 80'i satıldı!

Tahincioğlu'nun alışveriş caddesi, sosyal alanları ve parklarıyla dikkat çeken projesi Nidapark Başakşehir'in yüzde 80'i satıldı. 374 dairenin bulunduğu proje, aile sıcaklığında şehir yaşamı sunuyor.



Gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerinden Tahincioğlu, İstanbul'un yıldızı parlayan bölgelerinden Başakşehir'de Nidapark Başakşehir projesini hayata geçiriyor. Aile yaşamının öne çıktığı Nidapark Başakşehir projesinin bugüne kadar yüzde 80'i satıldı. Nidapark Başakşehir projesinin Ekim 2017 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor. 5 blokta 374 adet dairenin yer aldığı ve büyüklükleri 88 ile 314 metrekare arasında değişen Nidapark Başakşehir'de, 2+1,3+1 ve 4+1 gibi farklı daire seçenekleri yer alıyor. Dairelerde yüksek tavan, yere kadar pencere ve balkonlar dikkat çekiyor. Proje, 48 cadde mağazasının bir arada bulunduğu alışveriş caddesiyle bir cazibe noktası haline gelecek ve yatırım değerini daha da artıracak. Nidapark Başakşehir projesinde her türlü aktivitenin içinde düşünüldüğü 2 kattan oluşan ve yaklaşık 2 bin 600 metrekarelik alana sahip, geniş bir sosyal tesis yer alıyor. Sosyal tesisin içinde kapalı yüzme havuzları, fitness salonları, saunalar, hamamlar ve buhar odaları, masaj odaları, kafeterya ve loıtnge, çocuk kulübü, bilardo salonu ve genç oyun odası, açık alanda çocuk oyun alanları, basketbol, voleybol ve tenis oynanabilecek spor sahası, yürüyüş yolları, seyir terasları, pergolalı oturma dinlenme alanları, çim etkinlik alanı, bitki sergi alanları, süs havuzları ve yapay tepeler, misafir otopark alanı, çok amaçlı salon, ağırlama odası, gibi geniş alanlar yer alıyor. LEED kriterlerine uygun olarak projelendirilen Nidapark Başakşehir, LEED adaylığıyla çevreye duyarlı olduğunu, verimlilik ve kaliteyi bir arada sunduğunu da ispat ediyor. Nidapark Başakşehir, projede yaşayanları rahat ettirecek, onlara bir aile sıcaklığını hissettirecek tüm çözümleri bir arada sunuyor. Nidapark Başakşehir'de her daire klima ve beyaz eşyalarıyla teslim ediliyor. 



Yeni projeler geliyor 


Şu ana kadar 2 milyon metrekarenin üzerinde proje tamamlayan Tahincioğlu, Palladium Tower, Palladium Ataşehir Alışveriş Merkezi ve Rezidans, Palladium Antakya Alışveriş Merkezi, Nidakule Kozyatağı, Nidakule Göztepe, Swissotel Büyük Efes ve Kongre Merkezi'ni bitirdi. Tahincioğlu, LEED Gold sertifika adayı olan ofis projeleri Nidakule Ataşehir ve Nidakule Levent'in yanı sıra konut projeleri ayrıca Ataşehir'deki Nidakule istanbul Finans Merkezi, Nidapark Başakşehir ve Nidapark Seyrantepe inşaatlarını devam ettiriyor. Tahincioğlu, aynı zamanda bir kentsel dönüşüm projesi olan "Evim Değerleniyor" kapsamında yürüttüğü çeşitli konut projelerine devam ediyor. Tahincioğlu Gayrimenkul'ün ayrıca Nidapark Yenisahra, Nidapark Beykoz, Nidapark Denizatı, Nidapark Çengelköy, Bomonti, Kozyatağı, Nidapark Kayaşehir ve istinye'de planlama aşamasında projeleri bulunuyor. 




www.nidaparkbasaksehir.com



Vatan


Geri Dön