19 / 04 / 2024

Nidapark Başakşehir satış ofisi

Nidapark Başakşehir satış ofisi

Tahincioğlu'nun alışveriş caddesi, sosyal alanları ve parklarıyla dikkat çeken projesi Nidapark Başakşehir'in yüzde 80'i satıldı. 374 dairenin bulunduğu proje, aile sıcaklığında şehir yaşamı sunuyor.

Başakşehir Nidapark satış ofisi iletişim!

Başakşehir Nidapark satış ofisi iletişim numarası 444 4 846 olarak belirlendi. Dairelerin minimum 58,78 metrekare büyüklükte dizayn edildiği proje Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile yükseliyor.

Nidapark Başakşehir Evleri ödeme planı!

Nidapark Başakşehir Evleri ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanabilmek mümkün. Çeşitli sosyal imkanlar sunan projede daire fiyatları 552 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Nidapark Başakşehir Rezidans ulaşım!

Nidapark Başakşehir Rezidans ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi'nde bulunuyor. Projede banka kredili ödemelerde 120 ay vade imkanı sağlanıyor.

Nidapark Başakşehir Evleri fiyatları!

Nidapark Başakşehir Evleri fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Toplam arsa alanı 24 bin metrekare olarak belirlenen projede 120 ay vade imkanı sağlanıyor.

Nidapark Başakşehir satılık!

Evvel İstanbul'un yanında yükselecek olan projede daire alanları 88 metrekareden başlangıç gösteriyor. Proje 5 blok şeklinde yükselecek. Nidapark Başakşehir satılık dairelerin teslimleri Ekim 2017 yılında yapılması bekleniyor.

Nidapark Başakşehir projesi 350 milyon lira yatırımla hayata geçecek!

İnşaat sektörünün önde gelen şirketlerinden Tahincioğlu, Nidapark Başakşehir projesini hayata geçiriyor. Toplamda 374 daire, 48 ticari ünite içeren projede ev fiyatları 459 bin liradan başlıyor.

Nidapark Başakşehir iletişim!

Nidapark Başakşehir iletişim için 444 4 846 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dairelerin 511 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu proje Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor.

Nidapark Başakşehir satış ofisi!

Nidapark Başakşehir satış ofisi telefon numarası 444 4 846 olarak belirlendi. Ön satışların yakın zamanda başlaması öngörülen proje Başakşehir Yeni Merkez'e yakın mesafede inşa edilecek.

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir Projesi!

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir Projesi Emlak Konut GYO'nun Kayabaşı 5.etap arsası üzerinde inşa edilecek. Ön talep toplanan proje konut, ofis ve cadde mağazalarından meydana gelecek.

Başakşehir Nidapark iletişim!

Başakşehir Nidapark iletişim için 444 4 846 telefon numarasını arayabilirsiniz. Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile inşa edilecek proje 103 bin 277 metrekare arsa alanı üzerinde yükselecek.

Mansion Cadde Başakşehir satışta! Başakşehir'in kalbinde 64 konutluk yeni proje!

Mutlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Mansion Cadde Başakşehir satışa çıkarıldı. 64 konutun yer aldığı projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

Meydan Başakşehir satışa çıktı! Yeni proje!

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de hayata geçirilecek olan Meydan Başakşehir projesi bugün itibariyle satışa çıkıyor...

Konak Residence Başakşehir satışta! Yeni proje!

Huzzak Yapı tarafından Başakşehir'de yükselen Konak Başakşehir projesi satışta. Yüzde 10 indirim fırsatının sunulduğu projede 3+1 konutların fiyatları 2 milyon 120 bin TL ile 2 milyon 650 bin TL arasında değişiyor.

Referans Gayrimenkul Başakşehir ofisi yarın açılıyor!

Referans Gayrimenkul Başakşehir'in yeni ofisi Erkut Memiş ile Birsen Memiş imzası ile Nidapark Başakşehir Dükkanları'nda yarın açılıyor. 

TURYAP'ın Nidapark Başakşehir temsilciliği bugün açılıyor!

Tahincioğlu tarafından hayata geçirilen Nidapark Başakşehir projesinin TURYAP Nidapark Başakşehir temsilciliği bugün Erdal İmrek, Erkut Memiş, Cahit Yeşil ve Murat Meşin tarafından açılıyor..

Artaş Avrupa Konutları Başakşehir satılık!

Artaş Avrupa Konutları Başakşehir satılık konut tipleri 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak tasarlandı. Artaş İnşaat imzası taşıyan projede yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabiliyor...

TURYAP'ın Nidapark Başakşehir temsilciliği yarın açılıyor!

Büyümeye devam eden TURYAP'ın yeni temsilciği yarın, Tahincioğlu tarafından hayata geçirilen Nidapark Başakşehir projesinin altındaki dükkanlarda açılacak.

Grand Rezidans Başakşehir satış fiyatları!

Grand Rezidans Başakşehir satış fiyatları 299 bin TL'den başlıyor. 60 ay sıfır faiz imkanı sunulan Grand Rezidans projesi 3. İstanbul Projesi'nin ilk etabı olarak yükseliyor...

Üçüncü İstanbul Başakşehir satış fiyatları 2017!

Üçüncü İstanbul Başakşehir satış fiyatları 514 bin TL'den başlıyor. Üçüncü İstanbul Evleri'nde sıfır faizle 60 ay taksitli ödemeler yapılabiliyor...

Kayabaşı Bölge Parkı Ticarileri Başakşehir satılık!

Kayabaşı Bölge Parkı Ticarileri Başakşehir'de dükkan ve ofisler yer alıyor. Kayabaşı Bölge Parkı Ticarileri için ön talep süreci devam ediyor...

3. İstanbul Evleri Başakşehir satış fiyatları!

3. İstanbul Evleri 2019 yılında teslim edilecek. Fiyatların 501 bin TL'den başladığı proje Asaf İş Adi Ortaklığı tarafından İstanbul Başakşehir'de inşa ediliyor...

3. İstanbul Evleri Başakşehir satış fiyatları 2017!

3. İstanbul Evleri Başakşehir satış fiyatları 501 bin TL'den başlıyor. 3.İstanbul Başakşehir'de yüzde 5 peşinatla ödemeler yapılıyor...

Asaf 3.İstanbul Başakşehir satış fiyatları!

Asaf 3.İstanbul Başakşehir satış fiyatları 495 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. 3.İstanbul Evleri'nde teslimler Haziran 2019'da yapılıyor...

Nidapark Başakşehir satış ofisi Haberi

Nidapark Başakşehir satış ofisi

Gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerinden Tahincioğlu, İstanbul'un yıldızı parlayan bölgelerinden Başakşehir'de Nidapark Başakşehir projesini hayata geçiriyor. Aile yaşamının öne çıktığı Nidapark Başakşehir projesinin bugüne kadar yüzde 80'i satıldı. Nidapark Başakşehir projesinin Ekim 2017 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor. 5 blokta 374 adet dairenin yer aldığı ve büyüklükleri 88 ile 314 metrekare arasında değişen Nidapark Başakşehir'de, 2+1,3+1 ve 4+1 gibi farklı daire seçenekleri yer alıyor. Dairelerde yüksek tavan, yere kadar pencere ve balkonlar dikkat çekiyor. Proje, 48 cadde mağazasının bir arada bulunduğu alışveriş caddesiyle bir cazibe noktası haline gelecek ve yatırım değerini daha da artıracak. Nidapark Başakşehir projesinde her türlü aktivitenin içinde düşünüldüğü 2 kattan oluşan ve yaklaşık 2 bin 600 metrekarelik alana sahip, geniş bir sosyal tesis yer alıyor. Sosyal...