23 / 04 / 2024

Nidapark Başakşehir satılık!

Nidapark Başakşehir satılık!

Firma: Tahincioğlu Gayrimenkul

Proje: Nidapark Başakşehir

Evvel İstanbul'un yanında yükselecek olan projede daire alanları 88 metrekareden başlangıç gösteriyor. Proje 5 blok şeklinde yükselecek. Nidapark Başakşehir satılık dairelerin teslimleri Ekim 2017 yılında yapılması bekleniyor.



Toplam 24 bin metrekare alan üzerine yayılacak olan projede daire alanları 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje  Tahincioğlu Gayrimenkul  tarafından hayata geçirilecek.


5 blok şeklinde yükselecek olan proje konum bilgisine göre Emlak Konut GYO'nun Kayabaşı 5.etap arazisi üzerine yayılacak. Projede daire teslimleri Ekim 2017 yılında gerçekleşmesi öngörülüyor.


Sosyal alanlarına göre spor alanları, yüzme havuzları, çok amaçlı salon, fitness, sauna, hamam, çocuk oyun alanları, otopark gibi ortak olanaklar bulunuyor.


Ulaşım bilgisine göre Evvel İstanbul'un yanında ve Başakşehir Yeni Merkez'e yakın konumda olacak olan projede daire büyüklükleri 88 metrekare ile 314 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 


Nidapark Başakşehir satılık daire fiyatları 459 bin liradan başlangıç gösteriyor. Projede ödeme planı kapsamında 120 aya kadar varan vadelendirme imkanı sunuluyor. 


Adres: Ziya Gökalp Mahallesi Olimpiyat Stadı Yolu No: 6 Başakşehir, İstanbul


Tel: 444 4 846

Web: http://tahincioglu.com/ 

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön