29 / 03 / 2024

Mavera Başakşehir satılık!

Mavera Başakşehir satılık!

Firma: Makro İnşaat

Proje: Mavera Başakşehir

Makro İnşaat'ın hayata geçirdiği Mavera Başakşehir satılık daire fiyatlarına haberimizden ulaşabilirsiniz...




Başakşehir Mavera projesi İstanbul'un Başakşehir bölgesinde yükseliyor. 3+1, 4+1, 5+1 ve 8+2 tiplerinde daire alternatiflerinden meydana gelen  Mavera Başakşehir  6 blok olarak inşa ediliyor.  



Makro İnşaat ve Başakşehir Belediyesi ortaklığı çalışması hayata geçirien Mavera Başakşehir projesinin satış süreci devam ediyor. Mavera Başakşehir satılık daire fiyatlarına ilişkin bilgileri haberimizin devamında bulabilirsiniz.


İçerisinde 275 adet konut ve 70 adet ticari ünitenin bulunduğu Mavera Başakşehir projesinde 3+1 dairelerin alanları 130 metrekare, 4+1 dairelerin alanları 150 metrekare. Mavera Başakşehir satılık daire fiyatları şöyle: 


Mavera Başakşehir satılık daire fiyatları: 



Mavera Başakşehir satılık daire fiyatları 3+1 daireler için 512 bin liradan, 


Mavera Başakşehir satılık daire fiyatları 4+1 daireler için 609 bin liradan başlıyor. Mavera Başakşehir projesinin ödeme planı şöyle: 


Mavera Başakşehir ödeme: 


Mavera Başakşehir projesinde dairenin 4'te 1 tutarı peşin olarak ödendikten sonra kalan miktar için banka kredisi kullanılabiliyor. 


Mavera Başakşehir teslim: 


Projede yer alan daireler sahiplerine  2014 yılının Haziran ayında teslim edilecek.


Mavera Başakşehir 'de meyve bahçeleri, spa, bay - bayan fitness merkezi, voleybol sahası, kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, yüzme havuzu, basketbol sahası ve tenis kortu gibi imkanlar bulunuyor.



Telefon:0212 659 62 22

Web adresi: www.maverabasaksehir.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön