18 / 04 / 2024

Mavera Sarayları Başakşehir satılık daire!

Mavera Sarayları Başakşehir satılık daire!

Firma: Makro İnşaat

Proje: Mavera Sarayları

Mavera Sarayları Başakşehir satılık daire fiyatları metrekare olarak 4 bin 750 liradan başlıyor. Makro İnşaat imzasını taşıyan Mavera Sarayları projesinde banka kredisi ile ödemeler yapılıyor...




10 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor olan  Mavera Sarayları  projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Başakşehir ilçesinde yükseliyor. Mavera Sarayları Başakşehir satılık daire bilgilerinden önce projeden bahsedelim.


Başakşehir Mavera Sarayları projesi  Makro İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor. Mavera Sarayları Başakşehir projesi 3 blok halinde yükseliyor. Mavera Sarayları projesinde bloklar 5 ile 6 katlı olarak tasarlandı.


Mavera Sarayları Başakşehir satılık daire seçenekleri olarak 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 2 salon sunuluyor. Makro İnşaat'ın Mavera Sarayları Başakşehir projesi 56 adet özel daireden meydana geliyor.


Mavera Sarayları Başakşehir satış ofisi ile 02212 659 62 22 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz. Başakşehir Mavera Sarayları projesinde konut teslimlerinin Haziran 2015 yılında yapılması planlanıyor.


Mavera Sarayları Başakşehir satılık daire fiyatları metrekare olarak 4 bin 750 liradan başlayarak değişiyor. Mavera Sarayları Başakşehir projesinde 4+1 daireler 257 metrekareden, 5+1 daireler 308 metrekareden, 6+2 daireler 338 metrekareden başlayarak değişiyor.


Başakşehir Mavera Sarayları projesi içerisinde yüzme havuzu, sauna, fitness center, buhar odası, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, dinlenme alanları, spor alanları gibi sosyal donatı alanları yer alıyor.



Mavera Sarayları iletişim bilgisi

Telefon:0212 659 62 22

Web: www.maverasaraylari.com


projeye sor



Geri Dön