28 / 03 / 2024

nidapark başakşehir fiyat

nidapark başakşehir fiyat

5 blok şeklinde yükselecek olan proje toplam 24 bin metrekare alan üzerine yayılacak. Proje Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilecek. Nidapark Başakşehir daire fiyatları 522 bin liradan başlıyor.

Nidapark Başakşehir ödeme koşulları!

Başakşehir Yeni Merkez'e yakın konumda yükselecek olan proje toplam 24 bin metrekare alan üzerine yayılacak. Nidapark Başakşehir ödeme koşulları kapsamında 120 ay vade fırsatı sağlanıyor.

Nidapark Başakşehir'de satışlar başladı!

Gayrimenkul sektörünün en önde gelen isimlerinden olan Tahincioğlu imzası altında İstanbul’un parlayan yıldızlarından Başakşehir’de oluşturulan Nidapark Başakşehir projesinde artık satışlar başladı.

Başakşehir Nidapark ne zaman teslim?

Nidapark Başakşehir'de daireler 2+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde tasarlandı. Satış süreci devam eden projede 120 ay vade imkanı sağlanıyor. Peki Başakşehir Nidapark ne zaman teslim edilecek?

Nidapark Başakşehir ev fiyatları!

Nidapark Başakşehir ev fiyatları, dairelerin seçeneklerine, büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Projede fiyatlar 522 bin TL'den başlıyor.

Nidapark Başakşehir Rezidans kampanya!

Nidapark Başakşehir Rezidans'ta yer alan dairelerin fiyatları 522 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İşte, Nidapark Başakşehir Rezidans kampanya detayları...

Nidapark Başakşehir satış fiyatları!

Daire alanlarının 88 metrekareden başladığı proje Başakşehir Yeni Merkez'e yakın konumda olacak. Proje 24 bin metrekare alan üzerine yayılacak. Nidapark Başakşehir satış fiyatları 459 bin liradan başlıyor.

Nidapark Başakşehir Evleri adres!

Daire büyüklüklerinin 88 metrekareden başladığı projede daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Nidapark Başakşehir Evleri adres bilgileri kapsamında Evvel İstanbul 'un yanında yükseliyor.

Nidapark Başakşehir ne zaman teslim?

5 blok şeklinde yükselecek olan proje konum bilgisine göre Başakşehir Yeni Merkez'e yakın konumda olacak. Projede daireler 88 metrekareden başlıyor. Peki Nidapark Başakşehir ne zaman teslim?

Nidapark Başakşehir satılık daire!

Konum bilgisine göre Evvel İstanbul'un yanında bulunan projede teslimler Ekim 2017 yılında yapılması planlanıyor. Nidapark Başakşehir satılık daire tipleri 2+1,3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı.

Başakşehir Nidapark satış ofisi telefon!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilecek olan proje 5 blok şeklinde yükselecek. Proje Başakşehir Yeni Merkez'e yakın konumda olacak. Başakşehir Nidapark satış ofisi telefon numarası 444 4 846 olarak belirlendi.

Nidapark Başakşehir teslimleri ne zaman?

5 blok şeklinde yükselecek olan Nidapark Başakşehir projesinde daire alanların 88 metrekarede başlıyor. Proje Evvel İstanbul'un yanında yer alıyor. Peki Nidapark Başakşehir teslimleri ne zaman?

Nidapark Başakşehir projesi fiyat!

Toplam 348 adet konut ve 48 adet ticari üniteden meydana gelen Nidapark Başakşehir projesi fiyat bilgilerine göre, daireler 511 bin TL'den satışa sunuluyor.

Nidapark Başakşehir satılık!

Evvel İstanbul'un yanında yükselecek olan projede daire alanları 88 metrekareden başlangıç gösteriyor. Proje 5 blok şeklinde yükselecek. Nidapark Başakşehir satılık dairelerin teslimleri Ekim 2017 yılında yapılması bekleniyor.

Nidapark Başakşehir fiyatlar!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından inşa edilecek proje 5 blok şeklinde yükselecek. Proje 24 bin metrekare alan üzerinde yayılacak. Nidapark Başakşehir fiyatlar 459 bin TL' den başlıyor.

D14 Başakşehir nerede? D14 Başakşehir fiyat listesi!

D14 Başakşehir nerede sorusunun yanıtı ve D14 Başakşehir fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları...

Meydan Başakşehir fiyat!

Meydan Başakşehir fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Meydan Başakşehir fiyat bilgisi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Sakura Rezidans Başakşehir fiyat listesi!

Sakura Rezidans Başakşehir fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Başakşehir Sakura Rezidans fiyat bilgisi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Air Başakşehir fiyat!

Air Başakşehir fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Air Başakşehir fiyat bilgisi 2020 ve proje detayları...

Air Başakşehir fiyat listesi 2020!

Air Başakşehir fiyat listesi 2020 haberimizde yer alıyor. İşte Air Başakşehir fiyat listesi 2020 ve proje detayları...

Referans Gayrimenkul Başakşehir ofisi yarın açılıyor!

Referans Gayrimenkul Başakşehir'in yeni ofisi Erkut Memiş ile Birsen Memiş imzası ile Nidapark Başakşehir Dükkanları'nda yarın açılıyor. 

3. İstanbul Başakşehir fiyat listesi 2018!

3. havalimanından önce 3. İstanbul Başakşehir'de uçuşlar başladı. 1+1'den 4+1'e kadar tüm dairelerin yer aldığı proje 2019'da teslim edilecek. Peki fiyatlar ne kadar? İşte 3. İstanbul Başakşehir fiyat listesi 2018...

Avrupa Konutları Artaş Başakşehir fiyat listesi!

Avrupa Konutları Artaş Başakşehir fiyat listesi 623 bin TL'den başlıyor. Proje Emlak Konut GYO güvencesine sahip...

TURYAP'ın Nidapark Başakşehir temsilciliği bugün açılıyor!

Tahincioğlu tarafından hayata geçirilen Nidapark Başakşehir projesinin TURYAP Nidapark Başakşehir temsilciliği bugün Erdal İmrek, Erkut Memiş, Cahit Yeşil ve Murat Meşin tarafından açılıyor..

TURYAP'ın Nidapark Başakşehir temsilciliği yarın açılıyor!

Büyümeye devam eden TURYAP'ın yeni temsilciği yarın, Tahincioğlu tarafından hayata geçirilen Nidapark Başakşehir projesinin altındaki dükkanlarda açılacak.

Çolakoğlu Group Mostar Life Başakşehir fiyat!

İstanbul Başakşehir'de yükselen Mostar Life Başakşehir projesi Çolakoğlu Group, Bordo Yapı ve İntes Yapı işbirliği imzasıyla inşa ediliyor. Proje 332 konuttan meydana geliyor. İşte Çolakoğlu Group Mostar Life Başakşehir fiyat listesi...

Avrupa Konutları Başakşehir fiyat ve ödeme planı!

Toplam 941 konut ve 27 dükkandan meydana gelen Avrupa Konutları Başakşehir projesi bu yıl Ekim ayında teslim edilecek. İşte Avrupa Konutları Başakşehir fiyat ve ödeme planı...

3. İstanbul Evleri Başakşehir fiyat listesi!

3. İstanbul Evleri Başakşehir fiyat listesi minimum 501 bin TL'den başlıyor. Projede dairelerin yanı sıra cadde mağaza ve çarşı alanları da bulunuyor...

nidapark başakşehir fiyat Haberi

nidapark başakşehir fiyat

Daire seçeneklerinin 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği proje Emlak Konut GYO'nun Kayabaşı 5.etap arazisi üzerine yayılacak.


Sosyal alanlarına göre spor alanları, yüzme havuzları, çok amaçlı salon, fitness, sauna, hamam, çocuk oyun alanları, otopark gibi ortak olanaklar bulunuyor.


Toplam 24 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek projede daire büyüklükleri 88 metrekare ile 314 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


Ulaşım bilgisi kapsamında Evvel İstanbul'un yanında ve Başakşehir Yeni Merkez'e yakın konumda olacak olan proje 5 blok şeklinde yükselecek.


Nidapark Başakşehir daire fiyatları 522 bin liradan başlangıç gösteriyor. Projede daire teslimleri Ekim 2017 yılında gerçekleşmesi öngörülüyor. 


Ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinat sağlandığında kalan bedeli banka kredisiyle taksitlendirilen proje Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilecek.


Adres: Ziya Gökalp Mahallesi Olimpiyat Stadı...