19 / 04 / 2024

Nidapark Başakşehir Evleri adres!

Nidapark Başakşehir Evleri adres!

Firma: Tahincioğlu Gayrimenkul

Proje: Nidapark Başakşehir

Daire büyüklüklerinin 88 metrekareden başladığı projede daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Nidapark Başakşehir Evleri adres bilgileri kapsamında Evvel İstanbul 'un yanında yükseliyor.



Sosyal alanlarına göre spor alanları, yüzme havuzları, çok amaçlı salon, fitness, sauna, hamam, çocuk oyun alanları, otopark gibi ortak olanaklar bulunuyor.


Emlak Konut GYO'nun Kayabaşı 5.etap arazisi üzerine yayılacak olan projede daire büyüklükleri 88 metrekare ile 314 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


Ulaşım bilgisine göre Evvel İstanbul'un yanında ve Başakşehir Yeni Merkez'e yakın konumda olacağı projede daire teslimleri Ekim 2017 yılında gerçekleşmesi öngörülüyor.


Toplam 24 bin metrekare alan üzerine yayılacak olan proje  Tahincioğlu Gayrimenkul  tarafından hayata geçirilecek. Projede ödeme planı kapsamında 120 aya kadar varan vadelendirme imkanı sunuluyor. 


Fiyat listesi kapsamında 459 bin liradan başlangıç gösterdiği projede daire seçenekleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje 5 blok şeklinde yükselecek.


Nidapark Başakşehir Evleri adres!

Ziya Gökalp Mahallesi Olimpiyat Stadı Yolu No: 6 Başakşehir, İstanbul


Tel: 444 4 846

Web: http://tahincioglu.com/ 

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön