19 / 04 / 2024

Nidapark Başakşehir'de satışlar başladı!

Nidapark Başakşehir'de satışlar başladı!

Gayrimenkul sektörünün en önde gelen isimlerinden olan Tahincioğlu imzası altında İstanbul’un parlayan yıldızlarından Başakşehir’de oluşturulan Nidapark Başakşehir projesinde artık satışlar başladı.



İstanbul’un her geçen gün biraz daha yükselen değeri olarak görülen Başakşehir’de yeni bir yaşam alanı daha oluşuyor. Sosyal alanları, alışveriş caddesi ve parklarıyla fark oluşturan ve Tahincioğlu imzasıyla sunulacak Nidapark Başakşehirprojesi 2+1’den başlayıp 4+1’e kadar çok seçenekli, herkesin hayalini kurduğu, geniş boyutlu ve aile sıcaklığını veren ideal bir şehir hayatı sunuyor. 


Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, Başakşehir’de yepyeni bir yaşam ortamı oluşturduklarını ifade ederek “Nidapark Başakşehir İstanbul içerisinde mimarisi kadar zevkli olan iç dizaynıyla da diğer pek çok projenin önüne geçecek aynı zamanda da yükselen yatırım değeri ile gayrimenkul sahiplerinin yüzünü gülümsetecek” dedi.


Gayrimenkul sektörünün en önde gelen isimlerinden olan Tahincioğlu imzası altında İstanbul’un parlayan yıldızlarından Başakşehir’de oluşturulan Nidapark Başakşehir projesinde artık satışlar başladı. Parkları, alışveriş caddesi ve sosyal alanlarının yanında mimarisi kadar hayalleri süsleyen zevkli iç mekan tasarımlarıyla öne çıkmış olan Nidapark Başakşehir, sahiplerine sıcak bir yaşam ortamı sunuyor. Daire fiyatlarının KDV içinde 459.000 TL’den başladığı projenin Ekim 2017 ayında teslim edilmesi amaçlanıyor.


Projenin tanıtımı için düzenlenen basın toplantısında söz alan Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, İstanbul’da yıllarda beklenen gayrimenkul fırsatının artık Başakşehir’de ortaya çıktığını ifade ederek ifadelerini şöyle sürdürdü. “Başakşehir, Tahincioğlu gibi farkındalık yaratan projelere imza atan bir şirket için,  yatırım yapmak adına önemli bir alternatifti. Bölgenin ulaşım ve altyapı yatırımları ile her gün değer kazanıyor. Avrupa Yakası’nın en çok yatırım yapılan bölgelerinden olan Başakşehir,  şehir hayatının nasıl olması gerektiğinin net bir örneğini oluşturacak. Tahincioğlu olarak, bu lokasyonun ve sabit özelliklerinin değerini kavrayan, standartlarını yukarılara çıkartan, konumu ve mimarisiyle, Nidapark Başakşehir ile müşterilerimize her vakit olduğu gibi ayrıcalıklı bir hizmet vereceğiz. Daire fiyatlarının KDV dahil tutarı 459.000 TL’den başladığı bu projemizi Ekim 2017 ayında bitirerek maliklerine teslim etmeyi amaçlıyoruz” dedi.


Kişisel Zevklere Uygun Yaşam Alanları


Tahincioğlu Gayrimenkul Genel Müdürü Alpaslan Çalım ise aynı toplantıda yaptığı konuşmada, şehir yaşamının bütün ihtiyaçları düşünülerek oluşturulan Nidapark Başakşehir’in, sahiplerini rahat ettirerek, onlara aile sıcaklığını hissettirecek olup tüm çözümleri beraber sunduğunu ifade etti. Konuşmasında Çalım, projeye ilişkin şu bilgileri de aktardı: “Bizler Tahincioğlu olarak müşterilerimizin yaşam mekanlarının rahatlığı ve söz ettiğimiz alanın da ulaşabilecekleri her bir şeye oldukça yakın olmaları bizim için oldukça önemlidir. Nidapark Başakşehir projesinde tüm daireler klima ve beyaz eşyaları ile teslim ediliyor. Bunun yanında çocuklu aileler için eğitim kurumları, her zaman ihtiyaç duyabilecekleri diğer resmi kurumlar ve sağlık kurumlarına olan yakınlığı ile şehir yaşamını ayağınıza kadar getiriyor.  Genelde doğanın içinde bulunan konut projeleri, şehir meydanlarına çok da yakın olmuyorlar. Nidapark Başakşehir, sahiplerini mutlu edecek kusursuz bir peyzaj alanlarına sahip. Koşu pisti ile bütünlük halinde konumlandırılan tematik bahçeler de alanın mekânsal karakterini daha da çeşitlendiriyor” diyerek sözlerini tamamladı.


Nidapark Başakşehir’in oldukça önemli bir yatırım fırsatı olduğuna da dikkat çeken Çalım “birçok bankadan yüz yirmi aya kadar ulaşan kredi seçeneklerinden faydalanılabileceğini de sözlerine ekledi.


Nidapark Başakşehir Başta Mimarisi Ardından da Zevkli İç Tasarımı İle Fazlaca Dikkat Çekiyor


5 blok ve 374 tane dairenin yer aldığı ve ebatlarının 88 ile 314 metrekare arasında değişen projede, 2+1, 3+1 ve 4+1 gibi daire seçenekleri yanında yüksek tavan, yere ulaşan pencereler ve balkonlar dikkat çekiyor. Alışveriş olanakları, kafe ve restoranlara, 48 tane cadde mağazasının bir arada olduğu alışveriş caddesi ile tam bir cazibe noktası haline gelen proje, yatırım değerini daha da artıracak gibi görünüyor.  Nidapark Başakşehir projesin içerisinde her türlü faaliyetin içinde düşünüldüğü 2 ayrı kattan oluşmuş ve yaklaşık olarak 2.600 metrekarelik alana yayılan,  geniş bir sosyal tesis bulunuyor.  Sosyal tesisin içinde hem bay hem de bayan kapalı yüzme havuzları, saunalar, fitness salonları, hamamlar, masaj odaları ve buhar odaları, kafeteryalar, çocuk kulübü, bilardo salonu ile genç oyun odası bulunmaktadır. Aynı zamanda açık alanda çocuk oyun mekanları, basketbol, voleybol ve tenis oynanabilecek sahalar, yürüyüş parkurları, seyir terasları, oturma dinlenme alanları, çim etkinlik alanı, bitki sergi alanları, süs havuzları ve yapay tepecikler, misafir otopark meydanı, çok amaçlı salonlar, misafir ağırlama odası gibi geniş mekanlar yer alıyor. LEED kriterlerine göre projelendirilen Nidapark Başakşehir, bu kategoride adaylığıyla çevreye ne kadar duyarlı olduğunu, verimlilik ile kaliteyi bir arada sunduğunu da ispatlıyor.


Star 


 


Geri Dön