24 / 04 / 2024

Nidapark Başakşehir ödeme koşulları!

Nidapark Başakşehir ödeme koşulları!

Firma: Tahincioğlu Gayrimenkul

Proje: Nidapark Başakşehir

Başakşehir Yeni Merkez'e yakın konumda yükselecek olan proje toplam 24 bin metrekare alan üzerine yayılacak. Nidapark Başakşehir ödeme koşulları kapsamında 120 ay vade fırsatı sağlanıyor.



Sosyal alanlarına göre spor alanları, yüzme havuzları, çok amaçlı salon, fitness, sauna, hamam, çocuk oyun alanları, otopark gibi ortak olanaklar bulunuyor.


Emlak Konut GYO'nun Kayabaşı 5.etap arazisi üzerine yayılacak olan projede daire büyüklükleri 88 metrekare ile 314 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

 

Daire seçeneklerinin 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği proje 5 blok şeklinde yükselecek.


Lokasyon bilgisi kapsamında Evvel İstanbul'un yanında ve Başakşehir Yeni Merkez'e yakın konumda olacak olan proje toplam 24 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek.


Nidapark Başakşehir ödeme koşulları kapsamında yüzde 25 peşinat sağlandığında kalan bedeli banka kredisiyle taksitlendiriliyor. Projede 120 ay vade fırsatı sağlanıyor. 


Daire teslimlerinin Ekim 2017 yılında gerçekleşmesi öngörüldüğü projede daire fiyatları 522 bin liradan başlangıç gösteriyor.


Adres: Ziya Gökalp Mahallesi Olimpiyat Stadı Yolu No: 6 Başakşehir, İstanbul


Tel: 444 4 846

Web: http://tahincioglu.com/ 

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön