23 / 04 / 2024

Ege Yakası'nda konutların yüzde 80'i satıldı!

 Ege Yakası'nda konutların yüzde 80'i satıldı!

Sinpaş GYO'nun butik projelere odaklanan markası Eviya Gayrimenkul'ün İstanbul Atakent'te geliştirdiği Ege Yakası'nda, konutların yüzde 80'i satıldı. Yeni satışa sunulan sınırlı sayıda daire için de ödeme kampanyası başlatıldı.



Sinpaş GYO'nun butik projelere odaklanan markası Eviya Gayrimenkul'ün İstanbul Atakent'te geliştirdiği EgeYakası'nda, konutların yüzde 80'i satıldı. Yeni satışa sunulan sınırlı sayıda daire için de ödeme kampanyası başlatıldı. Ödeme planında, banka kredisiz ve 4 bin 355 TL'den başlayan taksitlerle konut sahibi olmak mümkün. Ev bedelinin yüzde 50'lik kısmı da 2017'de gerçekleştiriliyor. 


378 KONUT BULUNUYOR 

Doğası, mimarisi ve sosyal yaşam alanlarıyla, Ege yaşantısının sıcaklığını geniş ve ferah evleriyle İstanbullular'a sunan EgeYakası projesinde, 1+1 ve stüdyo daire bulunmuyor. 42 bin metrekarelik bir alanda konumlanan projede, toplam 378 konut yer alıyor. Yunanistan'ın Santorini Adası'ndan esinlenilerek tasarlanan projede, isimlerini Ege'den alan Alaçatı, Assos, Cunda ve Foça evleri bulunuyor. Camlarda ahşap görünümlü kepenklerin ve panjurların kullanıldığı, üst katlara doğru mavinin tonlarının renklendirdiği ve Santorini'de olduğu gibi birbirinin güneşini kesmeden konumlandırılmış evler, Ege mimarisini İstanbullular'a sunuyor. Projede 2+1, 3+1, 4+1, 4.5+1 ev ve müstakil villalar yer alıyor.



Takvim 



Telefon: 0212 310 13 50

Web: www.egeyakasi.com.tr


Geri Dön