28 / 03 / 2024

Ege Yakası ne zaman teslim

Ege Yakası ne zaman teslim

Sinpaş GYO iştiraki Eviya Gayrimenkul tarafından inşa edilen proje toplam 378 adet daireden oluşuyor. Ege Yakası satış ofisi telefon numarası 444 1 440 olarak belirlendi.

Küçükçekmece Ege Yakası satış ofisi!

Toplam 378 adet daireden oluşan Ege Yakası projesinde dairelerin alanları 99 metrekareden başlıyor. Küçükçekmece Ege Yakası satış ofisi telefon numarası 444 1 440 olarak belirlendi.

Sinpaş Ege Yakası ödeme planı!

Sinpaş Ege Yakası ödeme planı kapsamında yüzde 5 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Teslim tarihi Ekim 2016 olarak belirlenen proje İstanbul Halkalı'da yükseliyor.

Ege Yakası kampanyalı ödeme planı!

Ege Yakası kampanyalı ödeme planı kapsamında 48 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor. Bahçeli ve Teraslı dairelerin satışa sunulduğu proje Eviya Gayrimenkul imzası ile hayata geçiriliyor.

Ege Yakası'nda konutların yüzde 80'i satıldı!

Sinpaş GYO'nun butik projelere odaklanan markası Eviya Gayrimenkul'ün İstanbul Atakent'te geliştirdiği Ege Yakası'nda, konutların yüzde 80'i satıldı. Yeni satışa sunulan sınırlı sayıda daire için de ödeme kampanyası başlatıldı.

Ege Yakası Halkalı adres bilgileri!

Ege Yakası Halkalı adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. 531 konuttan oluşan Ege Yakası Evleri Halkalı projesinde daireler Nisan 2016 yılında sahiplerine teslim ediliyor...

Halkalı Ege Yakası ödemeleri!

Halkalı Ege Yakası ödemeleri kapsamında 48 aya kadar vade farksız taksitlendirme imkanı bulunuyor. 531 adet konuttan meydana gelen Ege Yakası projesinde teslimlerin 2016 yılının Nisan ayında yapılması öngörülüyor

Ege Yakası'nda 48 ay sıfır faizle! 525 bin 314 TL'ye 2+1!

İstanbul Avrupa yakası Halkalı bölgesinde inşa edilen Ege Yakası Evleri, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tiplerinden meydana geliyor...

Ege Yakası nerede?

Ege Yakası nerede? sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Halkalı Ege Yakası Evleri projesinde konut fiyatları 483 bin lira ile 880 bin lira arasında değişiklik gösteriyor...

Sinpaş GYO Ege Yakası projesi gayrimenkul değerleme raporu!

Sinpaş GYO, İstanbul İli, Küçükçekmece İlçesi, Halkalı Mahallesi'nde yer alan 801 ada 27 parselde bulunan Ege Yakası Projesine ait 8 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınlandı. 

Türkerler Holding'ten ekonomiye 6 milyar dolarlık katkı!

Gayrimenkul, enerji ve sağlık alanında hayata geçirdiği yatırımlarıyla Ege’nin öne çıkan şirketlerinden biri olan Türkerler Holding'in Türkiye ekonomisine kazandırdığı yatırımların değeri 6 milyar doları aşıyor.

Ege Yakası 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Küçükçekmece İlçesi Ege Yakası ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Dap Yapı, Ege Rallisi'ne sponsor oldu!

Dap Yapı, Ege Otomobil Sporları Kulubü tarafından düzenlenen Türkiye Ralli Şampiyonası'nın ilk ayağı 29. Ege Rallisi'nin seyirci özel etabının sponsoru oldu...

Ege Üniversitesi'ne yapılacak millet bahçesi TBMM gündeminde!

Ege Üniversitesi Ormanına yapılması planlanan millet bahçesi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Ege Yakası 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul ili, Küçükçekmece İlçesinde bulunan Ege Yakası projesine ilişkin hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Emlak Konut Aliağa'da yeni proje mi yapacak?

İzmir Aliağa Belediyesi’nin bedelsiz olarak Ege Üniversitesi’ne tahsis ettiği Kalabak Mahallesi ve Çaltılıdere Mahallesi’ndeki parsellerin Emlak Konut’a devredildiği öğrenildi.

Ege Üniversitesi'ne özel proje geliştiriliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ege Üniversitesinin ihtiyacını giderecek inşai faaliyetlere başlayacaklarını dile getirdi. 

Anadolu Yakası yatırımcıların yeni gözdesi oldu!

İstanbul'da yakın zamana kadar gayrimenkulde Avrupa yakası öne çıkarken tamamlanan Ve devam eden önemli altyapı yatırımlarıyla Anadolu yakası yatırımcıların yeni gözdesi haline geldi.

Emlak Konut Kuzey Yakası ne zaman teslim?

Emlak Konut Kuzey Yakası projesinde ön talepler toplanıyor. Başakşehir-Kayaşehir bölgesinde yapılacak olan Kuzey Yakası Ticarileri'nde ofis ve dükkanlar bulunuyor...

Ege Yapı Kordon İstanbul ne zaman teslim?

İstanbul'un Avrupa yakasında Kağıthane'de inşa edilen Kordon İstanbul projesi 559 konut, ofis ve ticari birimlerden meydana geliyor. Peki Ege Yapı Kordon İstanbul ne zaman teslim?

Ege Yakası Halkalı'da 6 bin 300 TL taksitle!

İstanbul Halkalı'da yer alan Ege Yakası Evleri'nde 6 bin 300 TL'den başlayan taksitlerle ödemeler yapılıyor.

Uşak Dokuz Sele Deresi kentsel dönüşümle değişecek!

UŞAK'ta şehir merkezinden doğarak Büyük Menderes Havzası ve ardından Ege Denizi'ne kadar uzanan Dokuz Sele Deresi, kentsel dönüşüm ve ıslah çalışmaları kapsamında güzel bir görünüme kavuşacak.

Ege Yakası ne zaman teslim Haberi

Ege Yakası ne zaman teslim

Ev seçeneklerinin 2 oda 1 salon, 2,5 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon bahçeli ve teraslı gibi alternatiflerle dizayn edildiği projede inşa çalışmalarının 2016 yılı Ekim ayında tamamlanması planlanılıyor.


İstanbul'un Küçükçekmece ilçesine bağlı Halkalı'da inşa edilen Ege Yakası projesi Sinpaş GYO iştiraki Eviya Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor.


Konut büyüklüklerinin 99 metrekareden başlayıp 176 metrekareye kadar yükseldiği projede satış ofisi için telefon numarası 444 1 440 olarak belirlendi.


Ege Yakası projesinde ortak seçeneklerine göre projede meyve bahçeleri, mini bağlar, ticaret alanı, yaz kış kullanılan panoramik havuz, spor alanları, çocuk oyun alanları, kafeler ve 20 - 25 metrekarelik bahçeler bulunuyor.


Ödeme koşullarına göre yüzde 5 peşinat ödendiğinde 48 ay vadelendirme sağlanan proje toplam 378 adet daireden meydana geliyor.


Ege Yakası satış ofisi!

Tel: 444 1...