26 / 04 / 2024

Sinpaş Ege Yakası ödeme planı!

Sinpaş Ege Yakası ödeme planı!

Firma: Eviya Gayrimenkul

Proje: Ege Yakası

Sinpaş Ege Yakası ödeme planı kapsamında yüzde 5 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Teslim tarihi Ekim 2016 olarak belirlenen proje İstanbul Halkalı'da yükseliyor.



Ege Yakası Konutları Sinpaş GYO iştiraki  Eviya Gayrimenkul  tarafından inşa ediliyor. Projede 2 oda 1 salon, 2,5 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon bahçeli ve teraslı daireler bulunuyor. 


Sinpaş  Ege Yakası  ödeme planı kapsamında fırsatlar sunuluyor. Toplam 378 adet konuttan oluşan projenin 2016 yılı Ekim ayında tamamlanması planlanıyor. 


İstanbul'un Küçükçekmece ilçesine bağlı Halkalı'da inşa edilen Ege Yakası Evleri fiyatları hakkında bilgi almak için 444 1 440 numaralı telefondan satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz. 


Sinpaş Ege Yakası ödeme planı!


Dairelerin büyüklükleri 99 ile 176 metrekare arasında değişiklik gösteren Ege Yakası Halkalı'da yüzde 5 peşinatla ve 48 ay vade imkanı ile ödeme yapabilmek mümkün. 


Küçükçekmece Ege Yakası'nın sosyal alanları içerisinde; meyve bahçeleri, mini bağlar, ticaret alanı, yaz kış kullanılan panoramik havuz, spor alanları, çocuk oyun alanları, kafeler ve 20 - 25 metrekarelik bahçeler yer alıyor. 


Ege Yakası iletişim bilgileri

Tel: 444 1 440

Web: www.sinpas.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön