19 / 04 / 2024

Fuzul Yapı Başakşehir Avrasya Konutları!

Fuzul Yapı Başakşehir Avrasya Konutları!

Firma: Fuzul Yapı

Proje: Başakşehir Avrasya Konutları

Fuzul Yapı Başakşehir Avrasya Konutları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte Fuzul Yapı Başakşehir Avrasya Konutları detayları ve Fuzul Yapı Başakşehir Avrasya Konutları fiyat bilgisi...



Başakşehir'de Bizimevler, Kent Neriva, Kent Ariva, Kent Evila, Olimpa AVM, Olimpa Park Plus, Vadiyaka, 3. İstanbul Başakşehir ve Başakcity projelerini inşa eden Fuzul Yapı, 10. projesini satışa sundu.

Satışların bugün başladığı projenin adı Başakşehir Avrasya Konutları oldu.  Fuzul Yapı  Başakşehir Avrasya Konutları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Fuzul Yapı Başakşehir Avrasya Konutları ile ilgili detaylı bilgi vermeden önce proje hakkında bilgi verelim.

Fuzul Yapı Başakşehir Avrasya Konutları projesinde toplam 453 adet konut bulunuyor. Yatay mimari anlayışıyla yükselecek olan Fuzul Yapı Başakşehir Avrasya Konutları'nda 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor.

Başakşehir Şehir Hastanesi'nin tam karşısında yükselen Başakşehir Avrasya Konutları'ndaki bloklar maksimum 10 katlı olarak tasarlandı.

10 bin metrekarelik park alanıyla dikkat çeken Fuzul Yapı Başakşehir Avrasya Konutları projesinde otopark, sauna, çocuk oyun alanı, hamam, yüzme havuzu,  fitness salonu ve cafe bulunuyor.

48 bin 674 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Başakşehir Avrasya projesinin  toplam inşaat alanı ise 121 bin metrekare şeklinde belirlendi. 

Web: https://avrasyakonutlari.com.tr/
Telefon: 4440156


projeye sor



Geri Dön