26 / 04 / 2024

Başakşehir Avrasya Konutları: Fuzul Yapı Başakşehir projesinin adı belli oldu!

Başakşehir Avrasya Konutları: Fuzul Yapı Başakşehir projesinin adı belli oldu!

Firma: Fuzul Yapı

Proje: Başakşehir Avrasya Konutları

Geçtiğimiz ay hizmete açılan Başakşehir Şehir Hastanesi'nin tam karşısında yer alan Başakşehir Avrasya Konutları satışa çıktı.



Daha önce Başakşehir'de Bizimevler, Kent Neriva, Kent Ariva, Kent Evila, Olimpa AVM, Olimpa Park Plus, Vadiyaka, 3. İstanbul Başakşehir ve Başakcity projelerini hayata geçiren  Fuzul Yapı, Başakşehir'deki 10. projesini satışa çıkardı.

Başakşehir Avrasya Konutları adını taşıyan projede 453 adet konut yer alıyor. Projedeki konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Blokların maksimum 10 katlı olarak tasarlandığı Başakşehir Avrasya Konutları projesinde; Çocuk oyun alanı, otopark, yüzme havuzu, sauna, fitness salonu, hamam ve cafe bulunuyor.

Geçtiğimiz ay hizmete açılan Başakşehir Şehir Hastanesi'nin tam karşısında yer alan Başakşehir Avrasya Konutları'nın arsa alanı  48 bin 674 metrekare, toplam inşaat alanı ise 121 bin metrekare olarak belirlendi. Projede ayrıca 10 bin metrekarelik park alanı da mevcut

Arsa ihalesini 256 milyon TL'ye kazanmıştı

2. oturumu 7 Kasım 2019 tarihinde Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından yapılan İstanbul Başakşehir Kayabaşı 7. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin sözleşmesi, yüklenici  Fuzul Yapı  İnş. Paz. A.Ş. & FUZUL Gayrimenkul Yatırım A.Ş. İş Ortaklığı (FUZUL& FUZUL İş Ortaklığı) ile 07 Şubat 2020'de imzalandı.

Fuzul Yapı Başakşehir projesinin arsa ihalesini 256 milyon TL bedelle kazandı. Şirket, Emlak Konut GYO'ya arsa satışı karşılığı satış toplam geliri olarak 800 milyon TL, asgari arsa satışı karşılığı şirket payı toplam geliri olarak ise 256 milyon TL teklif verdi.

Başakşehir Avrasya Konutları nerede?

Başakşehir Avrasya Konutları: Fuzul Yapı Başakşehir projesinin adı belli oldu!

Web: https://avrasyakonutlari.com.tr/
Telefon: 4440156

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön