29 / 03 / 2024

Başakşehir Evleri'nde Hekim Yapı imzası!

Başakşehir Evleri'nde Hekim Yapı imzası!

stanbul Başakşehir'de inşaatı tamamlanan Başakşehir Evleri'nde yaşam başladı. Başakşehir Evleri 2 bin 599 konut, 74 ticari ünite ve ilköğretim okulu ile prestijli bir proje haline dönüştürüldü.



Başakşehir Evleri projesindeki 4 kulenin dış cephe kaplamasında Hekim Yapı AŞ ürünleri kullanıldı.


Hekim Yapı AŞ açıklamasına göre, İstanbul Başakşehir'de inşaatı tamamlanan Başakşehir Evleri'nde yaşam başladı. Başakşehir Evleri 2 bin 599 konut, 74 ticari ünite ve ilköğretim okulu ile prestijli bir proje haline dönüştürüldü.


A kalite akıllı ev konsepti ile tasarlanan projenin çözüm ortaklarından biri olan Hekim Yapı AŞ, ürettiği A1 sınıfı yanmaz fibercement HekimBoard levhalar ile projedeki 32 katlı 4 residence kulenin toplamda 60 bin metrekareyi bulan dış cephe kaplama işlerini kısa sürede tamamladı.


Bugüne kadar çok sayıda prestijli özel sektör ve kamu projesinde imzası bulunan Hekim Yapı AŞ, dış cephe tasarımıyla projeye katkı sağladı.


Klasik mantolama sistemlerine göre çok daha yüksek ısı yalıtımı sağlaması ve uzun ömürlü olmasıyla diğer dış cephe kaplama ürünlerinden ayrılan HekimBoard levhalar farklı tasarımlara da kolaylıkla uyum sağlamasıyla ön plana çıkıyor. Özellikle 100 metre yüksekliği aşan Başakşehir Evleri'nde yangına dayanıklı cephe malzemesi gereksinimini en üst kalitede karşılayabilmesi, tercih sebepleri arasında yer alıyor.


AA


Geri Dön